"Бомба" из Русије: ЦСКА нашао замјену за Теа!

У Москви су спремни за одлазак Теодосића у НБА лигу.

Кошарка 25.05.2017 | 11:30
"Бомба" из Русије: ЦСКА нашао замјену за Теа!
Уколико Милош Теодосић одлучи да оде у НБА, али и напусти Москву и опроба се у неком другом евролигашком клубу, ЦСКА има спремну замену објавио је данас руски "Еурохоопс".

Ради се о бившем плејмејкеру Реал Мадрида, сада кошаркашу Филаделфије Севентисиксерс, Серхију Родригезу.

По завршетку Фајнал фора Евролиге у Истанбулу, током којег је ЦСКА изгубио шампионску круну, Теодосић је руским новинарима рекао да ће коначну одлуку о томе где ће наставити каријеру донети за 20-ак дана, што је термин који се поклапа са крајем ВТБ лиге.

Сјајном српском кошаркашу на лето истиче уговор, а власник ЦСКА Андреј Ватутин увелико је оценио да његов клуб, иако један од најимућнијих у Европи, неће моћи да понуди Теодосићу новац који га чека у НБА лиги.

Попут популарног Теа, и Ел Ћаћу истиче уговор са Сиксерсима на крају сезоне према којем му је припадало 6,8 милиона долара бруто, тако да ће и 30-годишњи Шпанац бити слободан да преговара са заинтересованим странама.

За разлику од Теодосића, који је у каријери носио само дрес ФМП Железника, Олимпијакоса и ЦСКА Москве, Родригез има завидно НБА искуство. Он је после Естудијантеса од 2006. до 2010. играо за Портланд Трејлблејзерсе, Сакраменто Кингсе и Њујорк Никсе, после чега је шест сезона био играч Реала, а у Америку се отиснуо поново прошлог лета.

Иако је имао солидну ролу у тиму Брета Брауна, Родригез је, пише "Еурохоопс", достижна мета за најтрофејнији руски клуб.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар