"Bomba" iz Rusije: CSKA našao zamjenu za Tea!

U Moskvi su spremni za odlazak Teodosića u NBA ligu.

Košarka 25.05.2017 | 11:30
"Bomba" iz Rusije: CSKA našao zamjenu za Tea!
Ukoliko Miloš Teodosić odluči da ode u NBA, ali i napusti Moskvu i oproba se u nekom drugom evroligaškom klubu, CSKA ima spremnu zamenu objavio je danas ruski "Eurohoops".

Radi se o bivšem plejmejkeru Real Madrida, sada košarkašu Filadelfije Seventisiksers, Serhiju Rodrigezu.

Po završetku Fajnal fora Evrolige u Istanbulu, tokom kojeg je CSKA izgubio šampionsku krunu, Teodosić je ruskim novinarima rekao da će konačnu odluku o tome gde će nastaviti karijeru doneti za 20-ak dana, što je termin koji se poklapa sa krajem VTB lige.

Sjajnom srpskom košarkašu na leto ističe ugovor, a vlasnik CSKA Andrej Vatutin uveliko je ocenio da njegov klub, iako jedan od najimućnijih u Evropi, neće moći da ponudi Teodosiću novac koji ga čeka u NBA ligi.

Poput popularnog Tea, i El Ćaću ističe ugovor sa Siksersima na kraju sezone prema kojem mu je pripadalo 6,8 miliona dolara bruto, tako da će i 30-godišnji Španac biti slobodan da pregovara sa zainteresovanim stranama.

Za razliku od Teodosića, koji je u karijeri nosio samo dres FMP Železnika, Olimpijakosa i CSKA Moskve, Rodrigez ima zavidno NBA iskustvo. On je posle Estudijantesa od 2006. do 2010. igrao za Portland Trejlblejzerse, Sakramento Kingse i Njujork Nikse, posle čega je šest sezona bio igrač Reala, a u Ameriku se otisnuo ponovo prošlog leta.

Iako je imao solidnu rolu u timu Breta Brauna, Rodrigez je, piše "Eurohoops", dostižna meta za najtrofejniji ruski klub.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar