Реконструкција ако буде потребе

Премијер Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је да Влада Републике Српске функционише као тим и након гласања о продаји акција Рудника жељезне руде "Љубија" у Народној скупштини Републике Српске.

Република Српска 23.05.2017 | 20:23
Реконструкција ако буде потребе
"Сви министри се, након приче о `Љубији`, као и прије и током ње, сасвим нормално понашају. То је био моменат када смо имали различито мишљење, али једни другима уважавамо ставове", рекла је новинарима Цвијановићева.

Она је рекла да никаквих проблема нема у функционисању Владе.

"Добро сарађујемо и није тачно да министри не долазе на сједнице", додала је Цвијановићева.

На питање када се може очекивати реконструкција Владе Српске, Цвијановићева је рекла чим буде процијењено да је тако нешто потребно и када буде одређено који министри би требало да оду, а ко да дође.

"То данас није на дневном реду, а једног дана када буде, знаће се. Ту нема никаквих скривених намјера нити планова", каже Цвијановићева.

Говорећи о Олимпијском центру Јахорина, Цвијановићева је нагласила да нема плана продаје, него да је Влада Српске усвојила информацију која може да буде један од начина приступа рјешавања проблема у овом центру.

"Нити је то коначна верзија, нити коначан став. Имали смо размишљања на који начин да угоститељство буде одвојено, цијенећи да је оно које је државно прошлост. Сматрали смо да би било добро да се усмјеримо на оно што је наш капацитет, а то су услуге скијашима, али све ово није коначна варијанта", рекла је Цвијановићева.

Она је навела да, уколио није рјешење приватизација дијела Олимпијског центра који се односи на угоститељске објеката, онда би се у овај сектор морала уложити огромна средства.

"Јахорина располаже и многим другим објектима који нису функционални и размишљали смо да неки од њих буду продати некоме ко би их ставио у функцију а сва прикупљена средства би ишла у инвестирање у скијалишта", закључила је Цвијановићева.

(Срна)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

План

23.05.2017 18:48

Сад је главно освјезити бирацко тијело. Потребан је неограницен број корисних идиота, не би ли се остало у седлу. Свима добро, куца до куце, за Српаку...Ста је сад парола?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тане €

23.05.2017 18:49

Петар Дјокиц први иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@&@

23.05.2017 19:34

Не њега, такав привредни зналац са толиким привредним искуством, а на мјесту министра привреде нигдје не постоји. Одмах це се поцети отимати око њега Њемацка, Јапан, САД и остале привредне свјетске силе. Не дирајте га, не изазивајте свјетски привредни сукоб!!!

Name

ојта хојта

23.05.2017 21:36

Одлазак Петра Дјокића са позиције министра ће бити велики губитак за Републику Српску, ха ха ха....медјутим, сад ускаче незамјењљиви лик из Београда који контролише Дјокића, Ивица Дачић, био је још Милошевићев омладинац, сад ће он да интервенише...Он и Вучић су одавно иза идеје да макну ДНС из власти јер на њима немају контролу као над Дјокћем и Додиком. Покушали су то одрадити на начин да у власт са СНСДом увуку савез за промјене. Биће занимљиво како ће се удбаши поклати.

Name

Де ба Зељка

23.05.2017 19:02

Кола се на неком морају сломити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

23.05.2017 19:57

Оставка је најбољи излаз из овако неповољне ситуације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Први

23.05.2017 20:02

Дане Малесевиц,није се показо ко способан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тоба

24.05.2017 05:25

Не њега он запосли кућног мајтора на мјесто спремачице у школи Васо Чубриловиц у Градишци. Да Павић зна колико одмаже ДНС.у одавно........

Name

реално

23.05.2017 22:35

Куга вам није равна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

24.05.2017 00:46

ТИ СИ НАЈЉЕПСА ПОЛИТИЦКОЈ ЕКИПИ ОВО СВЕ ОСТАЛО ,,,,,,,

ОДГОВОРИТЕ