Конте најбољи менаџер у Енглеској!

Менаџер Челсија Антонио Конте добио је две награде за најбољег ове сезоне на Острву на традиционалној додели признања Асоцијације менаџера Енглеске.  Фергусон 13, Венгер 3, Мурињо 3, Италијани 2. . .  и један Велшанин и тек двојица Енглеза!

Фудбал 23.05.2017 | 16:45
Конте најбољи менаџер у Енглеској!
Италијански стручњак проглашен за најбољег менаџера године у Енглеској и у Премијер лиги у сезони у којој је Челсију донео титулу.

Конте је на доминантан начин завршио први са лондонским тимом са рекордних 30 победа.

Некадашњи тренер Јувентуса у суботу има шансу да освоји дуплу круну, када се Челси у финалу ФА купа састаје са Арсеналом на Вемблију.

Менаџер фудбалера Челсија Антонио Конте проглашен је за најбољег менаџера енглеске Премијер лиге у овој сезони, у избору Удружења тренера, пренели су данас британски медији.

Конте је прошлог лета преузео Челси и у првој сезони на Стамфорд Бриџу освојио шампионску титулу.

Челси је ове сезоне победио у рекордних 30 утакмица у Премијер лиги, а екипа би могла да освоји "дуплу круну", ако у суботу победи Арсенал у финалу ФА купа.

Тренер Брајтона Хрис Хатон је најбољи тренер Чемпионшипа, друге енглеске лиге, након што је са клубом изборио пласман у Премијер лигу.

Тренер Шефил јунајтеда Крис Вајлдер и Пол Кук из Портсмута проглашени су за најбоље у другој и трећој лиги, пошто су са својим клубовима изборили пласман у виши ранг такмичења.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар