Konte najbolji menadžer u Engleskoj!

Menadžer Čelsija Antonio Konte dobio je dve nagrade za najboljeg ove sezone na Ostrvu na tradicionalnoj dodeli priznanja Asocijacije menadžera Engleske.  Ferguson 13, Venger 3, Murinjo 3, Italijani 2. . .  i jedan Velšanin i tek dvojica Engleza!

Fudbal 23.05.2017 | 16:45
Konte najbolji menadžer u Engleskoj!
Italijanski stručnjak proglašen za najboljeg menadžera godine u Engleskoj i u Premijer ligi u sezoni u kojoj je Čelsiju doneo titulu.

Konte je na dominantan način završio prvi sa londonskim timom sa rekordnih 30 pobeda.

Nekadašnji trener Juventusa u subotu ima šansu da osvoji duplu krunu, kada se Čelsi u finalu FA kupa sastaje sa Arsenalom na Vembliju.

Menadžer fudbalera Čelsija Antonio Konte proglašen je za najboljeg menadžera engleske Premijer lige u ovoj sezoni, u izboru Udruženja trenera, preneli su danas britanski mediji.

Konte je prošlog leta preuzeo Čelsi i u prvoj sezoni na Stamford Bridžu osvojio šampionsku titulu.

Čelsi je ove sezone pobedio u rekordnih 30 utakmica u Premijer ligi, a ekipa bi mogla da osvoji "duplu krunu", ako u subotu pobedi Arsenal u finalu FA kupa.

Trener Brajtona Hris Haton je najbolji trener Čempionšipa, druge engleske lige, nakon što je sa klubom izborio plasman u Premijer ligu.

Trener Šefil junajteda Kris Vajlder i Pol Kuk iz Portsmuta proglašeni su za najbolje u drugoj i trećoj ligi, pošto su sa svojim klubovima izborili plasman u viši rang takmičenja.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar