Откривен бомбаш из Манчестера

Терористички напад у Манчестеру, у којем су погинуле 22 особе, међу којима и деца, а рањено 59 људи, извео је 23-годишњи Салман Абеди, јавља "ЦБС њуз".

Свијет 23.05.2017 | 16:15
Откривен бомбаш из Манчестера
"ЦБС њуз може да потврди да је осумњичени за терористики напад у Манчестеру двадесеттрогодишњи Салман Абеди“, саопштила је та медијска кућа.

Како се наводи, нападач је био познат британској полицији и пре напада. Званичне потврде ове информације засад нема.

Манчестерска полиција је ухапсила је раније данас 23-годишњег мушкарца у јужном делу града због сумње да је повезан с нападом на концерту Аријане Градне.

Нешто раније, британска премијерка Тереза Меј је рекла да безбедносне службе знају идентитет осумњиченог бомбаша самоубице.

Исламска држава преузела је одговорност за напад у Манчестеру. Припадници ИД су на друштвеним мрежама видео-снимак у којем су преузели одговорност за напад, јавио је портал Акхбар Ирак.

Нагађа се да је напад био најављен путем друштвених мрежа.

(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

да је у Бањалуци била би ослобађајуца

23.05.2017 14:34

На основном Суду у Бањалуци,терориста би био слободан,само ако је лојалан милету Губернатору . . Миле назове Тегелтију.Тегелтија назове Милекића,Милекић назове Келемана и терористи ослобађајућа. Још би га Додик похвалио као што је похвалио Славицу Ињац..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еxперт Дзевко

23.05.2017 15:16

Како су га експресно ухапсили, тако исто су га могли ухапсити прије него сто је уцинио дјело.Ускоро цемо сазнати коме и засто је ово требало.Битно је да Трамп са Арапима договара борбу против тероризма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сведска

23.05.2017 17:30

Јесул му насли пасос у дзепу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буцко

23.05.2017 18:55

Бомбас је погинуо на мјесту напада, од њега је остао само пасос који му је испао минуту раније и по њему су га идентификовали... Све они знају и нисам цуо да су успјели неки НАЈАВЉЕНИ напад спријецити... Терористи најаве напад, изврсе га, побију недузне људе и они имају образа реци како су имали информације и да знају ко је то урадио.

ОДГОВОРИТЕ