Otkriven bombaš iz Mančestera

Teroristički napad u Mančesteru, u kojem su poginule 22 osobe, među kojima i deca, a ranjeno 59 ljudi, izveo je 23-godišnji Salman Abedi, javlja "CBS njuz".

Svijet 23.05.2017 | 16:15
Otkriven bombaš iz Mančestera
"CBS njuz može da potvrdi da je osumnjičeni za teroristiki napad u Mančesteru dvadesettrogodišnji Salman Abedi“, saopštila je ta medijska kuća.

Kako se navodi, napadač je bio poznat britanskoj policiji i pre napada. Zvanične potvrde ove informacije zasad nema.

Mančesterska policija je uhapsila je ranije danas 23-godišnjeg muškarca u južnom delu grada zbog sumnje da je povezan s napadom na koncertu Arijane Gradne.

Nešto ranije, britanska premijerka Tereza Mej je rekla da bezbednosne službe znaju identitet osumnjičenog bombaša samoubice.

Islamska država preuzela je odgovornost za napad u Mančesteru. Pripadnici ID su na društvenim mrežama video-snimak u kojem su preuzeli odgovornost za napad, javio je portal Akhbar Irak.

Nagađa se da je napad bio najavljen putem društvenih mreža.

(Agencije)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

da je u Banjaluci bila bi oslobađajuca

23.05.2017 14:34

Na osnovnom Sudu u Banjaluci,terorista bi bio slobodan,samo ako je lojalan miletu Gubernatoru . . Mile nazove Tegeltiju.Tegeltija nazove Milekića,Milekić nazove Kelemana i teroristi oslobađajuća. Još bi ga Dodik pohvalio kao što je pohvalio Slavicu Injac..

ODGOVORITE
Name

Expert Dzevko

23.05.2017 15:16

Kako su ga ekspresno uhapsili, tako isto su ga mogli uhapsiti prije nego sto je ucinio djelo.Uskoro cemo saznati kome i zasto je ovo trebalo.Bitno je da Tramp sa Arapima dogovara borbu protiv terorizma.

ODGOVORITE
Name

Svedska

23.05.2017 17:30

Jesul mu nasli pasos u dzepu.

ODGOVORITE
Name

Bucko

23.05.2017 18:55

Bombas je poginuo na mjestu napada, od njega je ostao samo pasos koji mu je ispao minutu ranije i po njemu su ga identifikovali... Sve oni znaju i nisam cuo da su uspjeli neki NAJAVLJENI napad sprijeciti... Teroristi najave napad, izvrse ga, pobiju neduzne ljude i oni imaju obraza reci kako su imali informacije i da znaju ko je to uradio.

ODGOVORITE