Шта се крије иза Новаковог уговора?!

Дуга каријера! "Плус пет", нашалио се Ђоковић током промоције уговора са "Лацосте".

Тенис 23.05.2017 | 22:20
Шта се крије иза Новаковог уговора?!
Новак Ђоковић и француски бренд "Лацосте" објавили су, у дану када славни тенисер слави 30. рођендан, да су потписали уговор на пет година.

"Плус пет", нашалио се Новак током промоције.

О финансијским детаљима уговора није било говора, али већ на прво читање јасно је да Ђоковић намерава да се бави тенисом најмање још пет сезона, односно до 2022. године.

А, за дуже... видећемо.

"Част и привилегија ми је што започињем сарадњу са познатим и угледним брендом као што је 'Лацосте'. Човек по ком бренд носи име, Рене Лакост, је велики шампион, који је унео револуцију у спорт и моду тако што је тридесетих година прошлог века лансирао поло мајице", рекао је Ђоковић.

"То што сам део његовог наслеђа ми представљао задовољство у сваком смислу. Лакост, наиме, прати трендове, али и чува свој идентитет. Уједно, представља вредности за које се сви боримо, упркос чињеници да је око нас много изазова. Али, свет је леп, а грешке које се дешавају помажу нам да учимо, растемо и развијамо се. То је и Рене Лакост радио, а притом је имао изузетну харизму и успех. Он није био само тенисер, већ се доказао и на многим другим пољима".

Срећно, Ноле!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар