Šta se krije iza Novakovog ugovora?!

Duga karijera! "Plus pet", našalio se Đoković tokom promocije ugovora sa "Lacoste".

Tenis 23.05.2017 | 22:20
Šta se krije iza Novakovog ugovora?!
Novak Đoković i francuski brend "Lacoste" objavili su, u danu kada slavni teniser slavi 30. rođendan, da su potpisali ugovor na pet godina.

"Plus pet", našalio se Novak tokom promocije.

O finansijskim detaljima ugovora nije bilo govora, ali već na prvo čitanje jasno je da Đoković namerava da se bavi tenisom najmanje još pet sezona, odnosno do 2022. godine.

A, za duže... videćemo.

"Čast i privilegija mi je što započinjem saradnju sa poznatim i uglednim brendom kao što je 'Lacoste'. Čovek po kom brend nosi ime, Rene Lakost, je veliki šampion, koji je uneo revoluciju u sport i modu tako što je tridesetih godina prošlog veka lansirao polo majice", rekao je Đoković.

"To što sam deo njegovog nasleđa mi predstavljao zadovoljstvo u svakom smislu. Lakost, naime, prati trendove, ali i čuva svoj identitet. Ujedno, predstavlja vrednosti za koje se svi borimo, uprkos činjenici da je oko nas mnogo izazova. Ali, svet je lep, a greške koje se dešavaju pomažu nam da učimo, rastemo i razvijamo se. To je i Rene Lakost radio, a pritom je imao izuzetnu harizmu i uspeh. On nije bio samo teniser, već se dokazao i na mnogim drugim poljima".

Srećno, Nole!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar