Канга није играо због недисциплине!

Да се ради о "мачки у џаку" могло је да се наслути још прошлог лета. Ипак, момак из Габона подсетио је на незгодан темперамент и у финишу сезоне.

Фудбал 23.05.2017 | 15:30
Канга није играо због недисциплине!
Црвена звезда дуго је летос чекала Гелора Кангу да се јави и каже бар да ли хоће или неће да дође у клуб.

"Изгубио се у Габону, отели су га врачеви", рекао је тадашњи тренер Миодраг Божовић.

Када је дошао, урадио је то довољно касно да не буде ни спреман, ни уигран за важне утакмице у квалификацијама за Лигу шампиона и Лигу Европе, у којима је иначе допринео новом неуспеху клуба искључењем у историјски важном мечу са Лудогорецом.

Потом, плејмејкер из Габона почео је да игра у складу са очекивањима, али се убрзо повредио и одлучио да колено опоравља у Француској, да би у току пролећног дела шампионат играо и добро и лоше.

У међувремену, сада већ бивши тренер Божовић, који га је знао још из руског шампионата, изјавио је да је Канга најбољи фудбалер у Суперлиги, али да се ради о непредвидивом момку, такорећи "мачки у џаку", потврдило се претходног викенда када је Божовић увелико већ био отишао.

"Канга није играо јуче због недисциплине, а данас не тренира, јер каже да је повређен", рекао је в. д. тренера Црвене звезде, Бошко Ђуровски, новинарима које је затекао данас на помоћном терену, јутро после званичне предаје титуле првака "вечитом ривалу".

Упркос свему, Ђуровски није искључио могућност да Канга буде у саставу наредне суботе када ће црвено-бели покушати да узврате Партизану и освоје трофеј који је тренутно у његовом власништву победом у – Хумској.

"Биће у конкуренцији за финале Купа", додао је Ђуровски.

Поред Канге, данас нису тренирала још двојица странаца, али двојица која су играла у дуелу са Лучанима у недељу - Мичел Доналд и Дамијан Ле Талек. Они су остали на масажи.

Остали стартери из последње, 37. утакмице у Суперлиги 2016/17, данас су лагано истрчавали и брзо завршили обавезе, док су играчи који су имали мању минутажу или нису играли, радили "пуном паром".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар