Звезда: Господине Кокеза, честитамо вам титулу!

Огласила се Звезда: Господине Кокеза, честитамо вам титулу! Применили сте сценарио из Бродарца! "Он је ту титулу заслужио јер је показао моћ на терену и ван њега", стоји у саопштењу црвено-белих.  "ФСС и Славиша Кокеза као његов неприкосновени лидер су титулу апсолутно заслужили јер су показали силу и моћ како на терену тако и ван њега", стоји у саопштењу ФК Црвена звезда.

Фудбал 22.05.2017 | 20:00
Звезда: Господине Кокеза, честитамо вам титулу!
Црвена звезда се огласила саопштењем и честитала титулу ривалу! Међутим, црвено-бели ниједном речју нису поменули вечитог ривала, већ су се обратили председнику ФСС Славиши Кокези, некадашњем челнику Звезде.

Челници клуба са Маракане су поручили да је Кокеза заслужио честитке за титулу јер је годину дана марљиво радио да црвено-белима отме пехар и да је применио сличан принцип их Бродараца који је првак у Омладинској лиги Србије.

Саопштење Црвене звезде преносимо у целости.

„Црвена звезда жели да честита освајање шампионске титуле Фудбалском савезу Србије. ФСС и Славиша Кокеза као његов неприкосновени лидер су титулу апсолутно заслужили јер су показали силу и моћ како на терену тако и ван њега.Годину дана је комплетан ФСС дисциплиновано и марљиво радио и титулу је апсолутно заслузио. Нико није био тако доминантан као Кокеза и његова екипа ове сезоне. Радили су шта су хтели, само са једним циљем - да се Црвеној звезди отме титула.

Могли су да бирају судије како су хтели и да их шаљу на извршење задатка. Могли су да дозволе да њихови пулени ударају без лопте на терену кога стигну без црвених картона. Могли су да притискају противничке клубове на перфидан начин. Могли су да смењују непослушне тренере противницких клубова дан уочи меча и да све то заташкају без иједног питања.Могли су да поништавају казну тренеру коју је други савез издао. Могли су да дозволе да играч игра без лекарског прегледа и да клуб остане некажњен. Могли су да не кажњавају за шовинистичко вређање, а и када их под притиском јавности коначно казне, своју казну брже боље смање. Могли су да дозволе окупљање њихових навијача испред стадиона иако је то прописима забрањено. Могли су шта су хтели и тиме показали силу неопходну за освајање титуле.

Али умели су и да ћуте када се клеветало како је све познато и да је титула унапред намештена  за Црвену звезду. Ћутали су и када се вршио притисак на судије пуштањем лажних информација ко ће где да суди, ћутали су и када су се играли никад чуднији кладионицарски прелази једног клуба. Умели су да ћуте када је Црвена звезда упутила допис да јој се призна освојена титула шампиона Србије из 1946. године", тврде црвено-бели.

Они су се осврнули и на дешавања у омладинској лиги где је Бродарац немилосрдно газио све ривале.

„А опет, ако би се Црвена звезда огласила одмах би цела шампионска екипа ФСС кренула у напад. Почели би да причају о притиску, о тензији... Права шампионска тактика коју су пренели и на Омладинску лигу Србије где је исти сценарио примењен на ФК Бродарац. Сада је одједном све регуларно јер је њихова мисија успела - пехар је у њиховим рукама. На тај начин Славиша Кокеза је наставио светлу традицију претходног председника ФСС Томислава Караџића који је јуче славио нову титулу организације на чијем је челу био до скора. Па је ето и после Толета стигао - Толе! И наравно титула у ФСС. Били смо наивни и немоћни пред добро разрађеним сценариом Томислава Караџића у режији његовог достојног наследника Славише Кокезе. Зато, честитамо господо из ФСС - заслужили сте ову шампионску титулу“, наводи се у саопштењу црвено-белих.

Извор: моззартспорт

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ногометас

22.05.2017 18:50

Ови су изгубили компас,зар није Звезда изгубила од Воздовца и тако испустила титулу.Изгледа да су им се добро замјерили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САЧУВАЈ НАС БОЖЕ!

22.05.2017 19:24

У најмању руку сте смешни. Па, што нас не победисте у међусобним дуелима, а да не говоримо о голу након враћене лопте из гол аута, о досуђеним пеналима у вашу корист и да даље не набрајам. Наздравље!

ОДГОВОРИТЕ