Zvezda: Gospodine Kokeza, čestitamo vam titulu!

Oglasila se Zvezda: Gospodine Kokeza, čestitamo vam titulu! Primenili ste scenario iz Brodarca! "On je tu titulu zaslužio jer je pokazao moć na terenu i van njega", stoji u saopštenju crveno-belih.  "FSS i Slaviša Kokeza kao njegov neprikosnoveni lider su titulu apsolutno zaslužili jer su pokazali silu i moć kako na terenu tako i van njega", stoji u saopštenju FK Crvena zvezda.

Fudbal 22.05.2017 | 20:00
Zvezda: Gospodine Kokeza, čestitamo vam titulu!
Crvena zvezda se oglasila saopštenjem i čestitala titulu rivalu! Međutim, crveno-beli nijednom rečju nisu pomenuli večitog rivala, već su se obratili predsedniku FSS Slaviši Kokezi, nekadašnjem čelniku Zvezde.

Čelnici kluba sa Marakane su poručili da je Kokeza zaslužio čestitke za titulu jer je godinu dana marljivo radio da crveno-belima otme pehar i da je primenio sličan princip ih Brodaraca koji je prvak u Omladinskoj ligi Srbije.

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti.

„Crvena zvezda želi da čestita osvajanje šampionske titule Fudbalskom savezu Srbije. FSS i Slaviša Kokeza kao njegov neprikosnoveni lider su titulu apsolutno zaslužili jer su pokazali silu i moć kako na terenu tako i van njega.Godinu dana je kompletan FSS disciplinovano i marljivo radio i titulu je apsolutno zasluzio. Niko nije bio tako dominantan kao Kokeza i njegova ekipa ove sezone. Radili su šta su hteli, samo sa jednim ciljem - da se Crvenoj zvezdi otme titula.

Mogli su da biraju sudije kako su hteli i da ih šalju na izvršenje zadatka. Mogli su da dozvole da njihovi puleni udaraju bez lopte na terenu koga stignu bez crvenih kartona. Mogli su da pritiskaju protivničke klubove na perfidan način. Mogli su da smenjuju neposlušne trenere protivnickih klubova dan uoči meča i da sve to zataškaju bez ijednog pitanja.Mogli su da poništavaju kaznu treneru koju je drugi savez izdao. Mogli su da dozvole da igrač igra bez lekarskog pregleda i da klub ostane nekažnjen. Mogli su da ne kažnjavaju za šovinističko vređanje, a i kada ih pod pritiskom javnosti konačno kazne, svoju kaznu brže bolje smanje. Mogli su da dozvole okupljanje njihovih navijača ispred stadiona iako je to propisima zabranjeno. Mogli su šta su hteli i time pokazali silu neophodnu za osvajanje titule.

Ali umeli su i da ćute kada se klevetalo kako je sve poznato i da je titula unapred nameštena  za Crvenu zvezdu. Ćutali su i kada se vršio pritisak na sudije puštanjem lažnih informacija ko će gde da sudi, ćutali su i kada su se igrali nikad čudniji kladionicarski prelazi jednog kluba. Umeli su da ćute kada je Crvena zvezda uputila dopis da joj se prizna osvojena titula šampiona Srbije iz 1946. godine", tvrde crveno-beli.

Oni su se osvrnuli i na dešavanja u omladinskoj ligi gde je Brodarac nemilosrdno gazio sve rivale.

„A opet, ako bi se Crvena zvezda oglasila odmah bi cela šampionska ekipa FSS krenula u napad. Počeli bi da pričaju o pritisku, o tenziji... Prava šampionska taktika koju su preneli i na Omladinsku ligu Srbije gde je isti scenario primenjen na FK Brodarac. Sada je odjednom sve regularno jer je njihova misija uspela - pehar je u njihovim rukama. Na taj način Slaviša Kokeza je nastavio svetlu tradiciju prethodnog predsednika FSS Tomislava Karadžića koji je juče slavio novu titulu organizacije na čijem je čelu bio do skora. Pa je eto i posle Toleta stigao - Tole! I naravno titula u FSS. Bili smo naivni i nemoćni pred dobro razrađenim scenariom Tomislava Karadžića u režiji njegovog dostojnog naslednika Slaviše Kokeze. Zato, čestitamo gospodo iz FSS - zaslužili ste ovu šampionsku titulu“, navodi se u saopštenju crveno-belih.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Nogometas

22.05.2017 18:50

Ovi su izgubili kompas,zar nije Zvezda izgubila od Vozdovca i tako ispustila titulu.Izgleda da su im se dobro zamjerili.

ODGOVORITE
Name

САЧУВАЈ НАС БОЖЕ!

22.05.2017 19:24

У најмању руку сте смешни. Па, што нас не победисте у међусобним дуелима, а да не говоримо о голу након враћене лопте из гол аута, о досуђеним пеналима у вашу корист и да даље не набрајам. Наздравље!

ODGOVORITE