Преко 200 Тузлака вјежбало на Тргу Слободе

Трг Слободе у Тузли у суботу је био мјесто добре енергије и забаве. Разлог- спортски караван “Изађи и тренирај” који је ове године у свој календар догађаја по први пут уврстио и Тузлу. Велики одзив грађана Тузле показао је да је ово град спорта и добрих вибрација, позитивне енергије коју су преносили и на све остале.

Занимљивости 22.05.2017 | 15:53
Преко 200 Тузлака вјежбало на Тргу Слободе
Генерални спонзори компаније Нике и Спорт Висион за све вјежбаче припремили су мајице али и поклон патике које је освојио вјежбач који је имао највише среће да буде извучен његов број.Програм је започела доц.др Маризела Шабановић која је дала уводну ријеч о симбиози правилно избаленсиране исхране која у комбинацији са физичком активношћу даје резултате што  на пољу естетике тако и на пољу здравља. Након тога почео је тренинг који је водило неколико фитнес инструктора из Тузле, Брчког и Сарајева.

Специјална гошћа била је професорица Лејла Шебић која је и тузлацима демонстрирала неке од вјежби и подстакла и младе и старе да вјежбају. Едина Камењашевић, Амир Мујкић, Гордана Делић, Диана Радељаш уз подршу професора Јасмина Захировића презентовали су Тузли најбоље од фитнеса. Исмета Камбер презентовала је НТЦ апликацију комапније НИКЕ која омогућава свима да на било ком мјесту и у било које вријеме вјежбају без изговора. Такође за вјежбача који је био спреман да на бини изведе неке од вјежби компанија Спорт Висион поклонила је ваучер од 200 КМ за куповину у овој радњи.Након Бијељине и Тузле  почетком јесени прилику да тренирају на тргу имаће и грађани Сарајева, Мостара и Бања Луке.

БН ТВ
фото:Дарио Матић

Коментари / 0

Оставите коментар