Preko 200 Tuzlaka vježbalo na Trgu Slobode

Trg Slobode u Tuzli u subotu je bio mjesto dobre energije i zabave. Razlog- sportski karavan “Izađi i treniraj” koji je ove godine u svoj kalendar događaja po prvi put uvrstio i Tuzlu. Veliki odziv građana Tuzle pokazao je da je ovo grad sporta i dobrih vibracija, pozitivne energije koju su prenosili i na sve ostale.

Zanimljivosti 22.05.2017 | 15:53
Preko 200 Tuzlaka vježbalo na Trgu Slobode
Generalni sponzori kompanije Nike i Sport Vision za sve vježbače pripremili su majice ali i poklon patike koje je osvojio vježbač koji je imao najviše sreće da bude izvučen njegov broj.Program je započela doc.dr Marizela Šabanović koja je dala uvodnu riječ o simbiozi pravilno izbalensirane ishrane koja u kombinaciji sa fizičkom aktivnošću daje rezultate što  na polju estetike tako i na polju zdravlja. Nakon toga počeo je trening koji je vodilo nekoliko fitnes instruktora iz Tuzle, Brčkog i Sarajeva.

Specijalna gošća bila je profesorica Lejla Šebić koja je i tuzlacima demonstrirala neke od vježbi i podstakla i mlade i stare da vježbaju. Edina Kamenjašević, Amir Mujkić, Gordana Delić, Diana Radeljaš uz podršu profesora Jasmina Zahirovića prezentovali su Tuzli najbolje od fitnesa. Ismeta Kamber prezentovala je NTC aplikaciju komapnije NIKE koja omogućava svima da na bilo kom mjestu i u bilo koje vrijeme vježbaju bez izgovora. Takođe za vježbača koji je bio spreman da na bini izvede neke od vježbi kompanija Sport Vision poklonila je vaučer od 200 KM za kupovinu u ovoj radnji.Nakon Bijeljine i Tuzle  početkom jeseni priliku da treniraju na trgu imaće i građani Sarajeva, Mostara i Banja Luke.

BN TV
foto:Dario Matić

Komentari / 0

Ostavite komentar