Атлетико договорио појачање, али не зна се за кад!

Мадриђани доводе одличног центарфора Олимпик Лиона, међутим, чека се пресуда ЦАС да би се знало и када ће трансфер бити реализован.

Фудбал 24.05.2017 | 20:00
Атлетико договорио појачање, али не зна се за кад!
Време је за растанак. Од 2010. године, када је после стасавања у омладинској школи дебитовао за први тим Олимпик Лиона, Александар Лаказет је одиграо више од 200 утакмица за клуб из родног града.

Није имао срећу да се окити титулом првака Француске, али је дошло до засићења и време је да промени средину. Нови изазов потражиће у Мадриду.

"Алекс је постигао вербални договор са Атлетиком, али још није све сигурно, пошто се чека пресуда Суда за арбтитражу у спорту (ЦАС) о забрани мадридском клубу да доводи нове играче, коју је изрекла УЕФА неправилности у трансферима играча млађих категорија", изјавио је председник Лиона, Жан-Мишел Ола.

Лаказет је ове сезоне постигао 28 голова у 30 утакмица француске Лиге 1, а 36 пута је био стрелац рачунајући сва такмичења. Интересовање за њега раније су показали Вест Хем, који је наводно летос нудио 43 милиона фунти и Арсенал, који је био спреман да издвоји 29 милиона.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар