Atletiko dogovorio pojačanje, ali ne zna se za kad!

Madriđani dovode odličnog centarfora Olimpik Liona, međutim, čeka se presuda CAS da bi se znalo i kada će transfer biti realizovan.

Fudbal 24.05.2017 | 20:00
Atletiko dogovorio pojačanje, ali ne zna se za kad!
Vreme je za rastanak. Od 2010. godine, kada je posle stasavanja u omladinskoj školi debitovao za prvi tim Olimpik Liona, Aleksandar Lakazet je odigrao više od 200 utakmica za klub iz rodnog grada.

Nije imao sreću da se okiti titulom prvaka Francuske, ali je došlo do zasićenja i vreme je da promeni sredinu. Novi izazov potražiće u Madridu.

"Aleks je postigao verbalni dogovor sa Atletikom, ali još nije sve sigurno, pošto se čeka presuda Suda za arbtitražu u sportu (CAS) o zabrani madridskom klubu da dovodi nove igrače, koju je izrekla UEFA nepravilnosti u transferima igrača mlađih kategorija", izjavio je predsednik Liona, Žan-Mišel Ola.

Lakazet je ove sezone postigao 28 golova u 30 utakmica francuske Lige 1, a 36 puta je bio strelac računajući sva takmičenja. Interesovanje za njega ranije su pokazali Vest Hem, koji je navodno letos nudio 43 miliona funti i Arsenal, koji je bio spreman da izdvoji 29 miliona.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar