Цеца остала без минђуша и ципела

Петнаест минута после поноћи уз минимално кашњење због огромних гужви на улазима, у препуној хали Господарско раставице у Љубљани, на сцени се пред 10 хиљада људи појавила Светлана Разнатовић.

Регион 21.05.2017 | 12:42
Цеца остала без минђуша и ципела
У панталонама боје пудера, идентичној боји ципела и чипканој блузи, иначе одевној комбинацији модне креаторке Лепе Цоутуре, уз громогласан поздрав публике и песму "Ваздух који дишем" кренуло је двочасовно уживање.



Низали су се хитови, а публика је певала од речи до речи, преко старих хитова до оних са последњег албума "Аутограм".

"Београд" је била трећа песма на репертоару што је изазвало овације словеначке публике. Док је песму "Аутограм" најавила речима:

- Ово је порука колико жена треба да буде упорна у вези, кад је има - рекла је Цеца.

У бекстејџу своје задовољство није крио ни организатор Леон Рибникар и Цецин дугогодишњи сарадник у овој држави. Репортажу са концерта је правила и немачка телевизија БДР из Келна.



На почетку песме "Невиност", Цеца је понесена реакцијом публике у масу бацила своје минђуше. А сјајну реакцију публике је видео снимком забележио и један од Цециних пратећих вокала - Мирко Гаврић. И већ је свима јасно да је очигледно песма Биљане Спасиц и Хусе покорила целу бившу Југославију.

Оно се већ дуже време није десило, када је атмосфера понесе и комфор надвлада стајлинг Цеца је овога пута уз песму "Драгане мој" изула ципеле.

Са песмом "Име и презиме" завршен је концерт са којег су сви отишли пуни прелепих утисака и одушевљени наступом фолк диве.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Студент

21.05.2017 13:33

Какви су нам узор такви су.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОО5

21.05.2017 18:49

Зивим у њемацкој 48 година и први пут цујем за ту телевизију "БДР" из Келна. Има WДР али ту телевизију нико не прати, јер је регионална телевизија града Келна.

ОДГОВОРИТЕ