Ceca ostala bez minđuša i cipela

Petnaest minuta posle ponoći uz minimalno kašnjenje zbog ogromnih gužvi na ulazima, u prepunoj hali Gospodarsko rastavice u Ljubljani, na sceni se pred 10 hiljada ljudi pojavila Svetlana Raznatović.

Region 21.05.2017 | 12:42
Ceca ostala bez minđuša i cipela
U pantalonama boje pudera, identičnoj boji cipela i čipkanoj bluzi, inače odevnoj kombinaciji modne kreatorke Lepe Couture, uz gromoglasan pozdrav publike i pesmu "Vazduh koji dišem" krenulo je dvočasovno uživanje.



Nizali su se hitovi, a publika je pevala od reči do reči, preko starih hitova do onih sa poslednjeg albuma "Autogram".

"Beograd" je bila treća pesma na repertoaru što je izazvalo ovacije slovenačke publike. Dok je pesmu "Autogram" najavila rečima:

- Ovo je poruka koliko žena treba da bude uporna u vezi, kad je ima - rekla je Ceca.

U bekstejdžu svoje zadovoljstvo nije krio ni organizator Leon Ribnikar i Cecin dugogodišnji saradnik u ovoj državi. Reportažu sa koncerta je pravila i nemačka televizija BDR iz Kelna.



Na početku pesme "Nevinost", Ceca je ponesena reakcijom publike u masu bacila svoje minđuše. A sjajnu reakciju publike je video snimkom zabeležio i jedan od Cecinih pratećih vokala - Mirko Gavrić. I već je svima jasno da je očigledno pesma Biljane Spasic i Huse pokorila celu bivšu Jugoslaviju.

Ono se već duže vreme nije desilo, kada je atmosfera ponese i komfor nadvlada stajling Ceca je ovoga puta uz pesmu "Dragane moj" izula cipele.

Sa pesmom "Ime i prezime" završen je koncert sa kojeg su svi otišli puni prelepih utisaka i oduševljeni nastupom folk dive.

(Blic)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Student

21.05.2017 13:33

Kakvi su nam uzor takvi su.

ODGOVORITE
Name

OO5

21.05.2017 18:49

Zivim u njemackoj 48 godina i prvi put cujem za tu televiziju "BDR" iz Kelna. Ima WDR ali tu televiziju niko ne prati, jer je regionalna televizija grada Kelna.

ODGOVORITE