Истрага: ''пада'' Трампов зет?

Зет и виши саветник америчког председника Доналда Трампа, Џеред Кушнер, наводно се налази на листи особа које се налазе под истрагом због веза са Русијом.

Свијет 21.05.2017 | 10:13
Истрага: ''пада'' Трампов зет?
Како преносе светски медији, супруг Трампове ћерке и "особа од великог поверења" је међу особама које би истражитељи хтели да саслушају.

Њујорк магазин је навео и да је "особа за коју постоји интересовање" 36-годишњи Кушнер, који се тренутно налази са својим тастом у Саудијској Арабији, на његовом првом путовању у иностранство у својству председника САД.

Вашингтон пост је додао и да је под истрагом особа која је блиска председнику, није објављен идентитет, али је јасно да таквих људи има веома мало.

"То је Џеред Кушнер. Имам потврде од четири извора. Не спекулишем", написао је сарадник Њујорк магазина Јашар Али.

Коментара из Беле куће, али и из Трамп организације нема, међутим Вашингтон је раније потврдио да је Кушнер био у контактима са руским званичницима, као и државни тужилац Џеф Сешонс и државни секретар Рекс Тилерсон.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

блбл

21.05.2017 08:36

Ова долазеца администрација изгледа да ниста не ради да скине насег драгог председника са листе "славних". Саљемо ципеле и опанке Меланији да скину санкције а они ходају по С.Арабији и не спомињу председника. Е вала нецемо јој бисту направити све док не скину председника са листе терориста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

попара

21.05.2017 08:48

Гледам Трумпа игра са Арапима у колу,при посјети Саудијској Арабији.Стотину Арапа око њега са подигнутим мацевима.Није ни трепнуо,свака му цаст,храбар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зет

21.05.2017 09:24

Трампов зет Дзевад Крусциц

ОДГОВОРИТЕ