Istraga: ''pada'' Trampov zet?

Zet i viši savetnik američkog predsednika Donalda Trampa, Džered Kušner, navodno se nalazi na listi osoba koje se nalaze pod istragom zbog veza sa Rusijom.

Svijet 21.05.2017 | 10:13
Istraga: ''pada'' Trampov zet?
Kako prenose svetski mediji, suprug Trampove ćerke i "osoba od velikog poverenja" je među osobama koje bi istražitelji hteli da saslušaju.

Njujork magazin je naveo i da je "osoba za koju postoji interesovanje" 36-godišnji Kušner, koji se trenutno nalazi sa svojim tastom u Saudijskoj Arabiji, na njegovom prvom putovanju u inostranstvo u svojstvu predsednika SAD.

Vašington post je dodao i da je pod istragom osoba koja je bliska predsedniku, nije objavljen identitet, ali je jasno da takvih ljudi ima veoma malo.

"To je Džered Kušner. Imam potvrde od četiri izvora. Ne spekulišem", napisao je saradnik Njujork magazina Jašar Ali.

Komentara iz Bele kuće, ali i iz Tramp organizacije nema, međutim Vašington je ranije potvrdio da je Kušner bio u kontaktima sa ruskim zvaničnicima, kao i državni tužilac Džef Sešons i državni sekretar Reks Tilerson.

(Agencije)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

blbl

21.05.2017 08:36

Ova dolazeca administracija izgleda da nista ne radi da skine naseg dragog predsednika sa liste "slavnih". Saljemo cipele i opanke Melaniji da skinu sankcije a oni hodaju po S.Arabiji i ne spominju predsednika. E vala necemo joj bistu napraviti sve dok ne skinu predsednika sa liste terorista.

ODGOVORITE
Name

popara

21.05.2017 08:48

Gledam Trumpa igra sa Arapima u kolu,pri posjeti Saudijskoj Arabiji.Stotinu Arapa oko njega sa podignutim macevima.Nije ni trepnuo,svaka mu cast,hrabar.

ODGOVORITE
Name

zet

21.05.2017 09:24

Trampov zet Dzevad Kruscic

ODGOVORITE