Дјечак пуцао себи у главу

Младић Ђ. С. (17) из Ниша пуцао је себи у главу! Љекари се боре за његов живот!

Србија 20.05.2017 | 17:44
Дјечак пуцао себи у главу
Младић је са повредама главе превезен у Клинички центар у Нишу, а још је давао знаке живота. Тренутно се налази на Клиници за неурохирургију, у критичном је стању и љекари му се боре за живот.

Полицијска управа у Нишу је од Хитне помоћи у 16.15 часова добила обавештење да је у том граду преузела малољетника са повредама главе, а да је младић у том тренутку био жив, потврђено је у МУП-у.

- Малољетник кога је хитна помоћ данас преузела са тешким повредама је жив и налази се у болници - рекла је портпаролка полицијске управе у Нишу.

Она је за Тањуг изјавила да полиција није имала пријаву убиства, а да је увиђај који врши виши јавни тужилац и полицијски службеници још увијек у току. Како је навела, младића је преузела Хитна помоћ у насељу Пантелеј одговарајући на позив, а сумња се да је повреде задобио тако што је себи пуцао у главу из ватреног оружја, што још не може да потврди јер увиђај и даље траје.

Према првобитним информацијама, у Нишу се догодило убиство и самоубиство, али су се оне показале нетачним.

Мјесто на којем је пронађен тинејџер је обезбеђено и полиција је на лицу мјеста.

Према непотврђеним информацијама, младић је пуцао у сљепоочницу из пиштоља свог оца који је официр Војске Србије, а на путу ка КБЦ Ниш рађена је реанимација.

Мотиви овог стравичног догађаја још се утврђују, а комшије су у шоку. Видно узнемирени прокоментарисали су да је младић из добре породице, те да су веома изненађени.

- Страшно шта се десило, не знам зашто је себи пуцао у главу, они су генерално добра породица, био је добар ђак, шта му је све то требало не знам - рекао је један од комшија.

(Ало)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

yугословен

20.05.2017 17:11

ЗАО МИ ЈЕ АЛИ ДОК ЈЕ БИО ТИТО САМО СУ ЛОВЦИ ИМАЛИ ПУСКЕ И ПОРТИРИ ПИСТОЉЕ БЕЗ МЕТАКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

20.05.2017 20:50

сад тога има ко и хљеба на пекари....мозес купити тенк на црно ...ако си финанцијски способан.....назалост ал је тако.

Name

Мф

21.05.2017 13:15

Да док је био Тито било је сваста само се висе крило све су то биле тајне и то све на стету Срба ,а ово данас сто се десава све је то Тито припремио ,добро неказем да и ми нисмо криви али и ови други ниста нису бољи.Послије Турака Тито је био највеце ЗЛО на Балкану заједно са ВАТИКАНОМ.Драги Народе једном се ОПАМЕТИТЕ и Цркве и Дзамије су умијесане у Политику зато нема МИРА у цијелом Свијету