Dječak pucao sebi u glavu

Mladić Đ. S. (17) iz Niša pucao je sebi u glavu! Ljekari se bore za njegov život!

Srbija 20.05.2017 | 17:44
Dječak pucao sebi u glavu
Mladić je sa povredama glave prevezen u Klinički centar u Nišu, a još je davao znake života. Trenutno se nalazi na Klinici za neurohirurgiju, u kritičnom je stanju i ljekari mu se bore za život.

Policijska uprava u Nišu je od Hitne pomoći u 16.15 časova dobila obaveštenje da je u tom gradu preuzela maloljetnika sa povredama glave, a da je mladić u tom trenutku bio živ, potvrđeno je u MUP-u.

- Maloljetnik koga je hitna pomoć danas preuzela sa teškim povredama je živ i nalazi se u bolnici - rekla je portparolka policijske uprave u Nišu.

Ona je za Tanjug izjavila da policija nije imala prijavu ubistva, a da je uviđaj koji vrši viši javni tužilac i policijski službenici još uvijek u toku. Kako je navela, mladića je preuzela Hitna pomoć u naselju Pantelej odgovarajući na poziv, a sumnja se da je povrede zadobio tako što je sebi pucao u glavu iz vatrenog oružja, što još ne može da potvrdi jer uviđaj i dalje traje.

Prema prvobitnim informacijama, u Nišu se dogodilo ubistvo i samoubistvo, ali su se one pokazale netačnim.

Mjesto na kojem je pronađen tinejdžer je obezbeđeno i policija je na licu mjesta.

Prema nepotvrđenim informacijama, mladić je pucao u sljepoočnicu iz pištolja svog oca koji je oficir Vojske Srbije, a na putu ka KBC Niš rađena je reanimacija.

Motivi ovog stravičnog događaja još se utvrđuju, a komšije su u šoku. Vidno uznemireni prokomentarisali su da je mladić iz dobre porodice, te da su veoma iznenađeni.

- Strašno šta se desilo, ne znam zašto je sebi pucao u glavu, oni su generalno dobra porodica, bio je dobar đak, šta mu je sve to trebalo ne znam - rekao je jedan od komšija.

(Alo)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

yugosloven

20.05.2017 17:11

ZAO MI JE ALI DOK JE BIO TITO SAMO SU LOVCI IMALI PUSKE I PORTIRI PISTOLJE BEZ METAKA.

ODGOVORITE
Name

xxl

20.05.2017 20:50

sad toga ima ko i hljeba na pekari....mozes kupiti tenk na crno ...ako si financijski sposoban.....nazalost al je tako.

Name

Mf

21.05.2017 13:15

Da dok je bio Tito bilo je svasta samo se vise krilo sve su to bile tajne i to sve na stetu Srba ,a ovo danas sto se desava sve je to Tito pripremio ,dobro nekazem da i mi nismo krivi ali i ovi drugi nista nisu bolji.Poslije Turaka Tito je bio najvece ZLO na Balkanu zajedno sa VATIKANOM.Dragi Narode jednom se OPAMETITE i Crkve i Dzamije su umijesane u Politiku zato nema MIRA u cijelom Svijetu