Одржан семинар за спонзоруше

На самиту спонзоруша у Лондону у четвртак самопрокламоване спонзоруше имале су прилике да науче како да пронађу и задрже богате спонзоре који ће их обасипати новцем и поклонима.

Свијет 20.05.2017 | 13:00
Одржан семинар за спонзоруше
“Шта ако желим да будем трофејна жена?“, упитала је жена из публике током семинара. Спонзоруша Кловер Питила која је држала предавање, одговорила јој је: “Уради то, слиједи своје снове“.

Кловер (21) је студенткиња фармације која је била овогодишњи “предавач” на окупљању спонзоруша које је организовао један сајт за упознавање. Није то обичан сајт, већ апликација која омогућује спонзорима да пронађу спонзоруше по избору.

Спонзоруше жељне знања платиле су 150 фунти да би научиле трикове који ће им помоћи да привуку што богатијег спонзора. На крају окупљања организована је и забава на којој су полазнице семинара имале прилику да испробају новонаучене вјештине.

Бендон Вејд, оснивач апликације “Сеекинг Аррангемент“ истиче да оваква врста “пословних односа“ има доста предости.

“Рекао бих да су изласци у почетку врло површни, све је у изгледу и колико новца има ко у новчанику. Дуготрајне везе морају да се темеље на љубави и повјерењу. Моја страница промовише искреност. Морате бити брутално искрени о томе шта желите у вези“, каже Вејд.

Козметичарка Натали Вуд (31) истиче да апликацију користи неколико година.

“Напоменула бих свима који ме оптужују да желим само новац: Радим оно што желим. Ако желим бољи живот и могу да га имам, зашто не бих? Можда су само љубоморни на мој фантастичан живот“, закључила је она.

(Б 92)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Петар

20.05.2017 11:22

Цега се паметан стиди будала се поноси

ОДГОВОРИТЕ
Name

Савјет Спонзорусама

20.05.2017 11:26

Ако сте већ предодређене да то будете тај новац уложите у неку високу школу,неки добар посао и стан јер долазе младје и љепше.Када вас нико не буде хтио ви имате школу посао стан и све остало.Мозе се и са 40-45 ићи на ботоксе и силиконирање али баба је баба.Према томе уз продају тијела мало и учите и радите да након каријере не будете крпа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уложиле би оне

20.05.2017 12:55

Уложиле би оне у високу школу али немају мозга да уче

Name

ЛАКА

20.05.2017 18:30

ЕВО ДОБРЕ ИДЕЈЕ ЗА РС, ЖЕЉКА БИ МОГЛА БИТИ ПОКРОВИТЕЉ. ПА БИЛА ЈЕ ТУЛМАК ЗА ОВЕ МЕЂУНАРОДНЕ ХОШТАПЛЕРЕ...

ОДГОВОРИТЕ