Održan seminar za sponzoruše

Na samitu sponzoruša u Londonu u četvrtak samoproklamovane sponzoruše imale su prilike da nauče kako da pronađu i zadrže bogate sponzore koji će ih obasipati novcem i poklonima.

Svijet 20.05.2017 | 13:00
Održan seminar za sponzoruše
“Šta ako želim da budem trofejna žena?“, upitala je žena iz publike tokom seminara. Sponzoruša Klover Pitila koja je držala predavanje, odgovorila joj je: “Uradi to, slijedi svoje snove“.

Klover (21) je studentkinja farmacije koja je bila ovogodišnji “predavač” na okupljanju sponzoruša koje je organizovao jedan sajt za upoznavanje. Nije to običan sajt, već aplikacija koja omogućuje sponzorima da pronađu sponzoruše po izboru.

Sponzoruše željne znanja platile su 150 funti da bi naučile trikove koji će im pomoći da privuku što bogatijeg sponzora. Na kraju okupljanja organizovana je i zabava na kojoj su polaznice seminara imale priliku da isprobaju novonaučene vještine.

Bendon Vejd, osnivač aplikacije “Seeking Arrangement“ ističe da ovakva vrsta “poslovnih odnosa“ ima dosta predosti.

“Rekao bih da su izlasci u početku vrlo površni, sve je u izgledu i koliko novca ima ko u novčaniku. Dugotrajne veze moraju da se temelje na ljubavi i povjerenju. Moja stranica promoviše iskrenost. Morate biti brutalno iskreni o tome šta želite u vezi“, kaže Vejd.

Kozmetičarka Natali Vud (31) ističe da aplikaciju koristi nekoliko godina.

“Napomenula bih svima koji me optužuju da želim samo novac: Radim ono što želim. Ako želim bolji život i mogu da ga imam, zašto ne bih? Možda su samo ljubomorni na moj fantastičan život“, zaključila je ona.

(B 92)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Petar

20.05.2017 13:22

Cega se pametan stidi budala se ponosi

ODGOVORITE
Name

Savjet Sponzorusama

20.05.2017 13:26

Ako ste već predodređene da to budete taj novac uložite u neku visoku školu,neki dobar posao i stan jer dolaze mladje i ljepše.Kada vas niko ne bude htio vi imate školu posao stan i sve ostalo.Moze se i sa 40-45 ići na botokse i silikoniranje ali baba je baba.Prema tome uz prodaju tijela malo i učite i radite da nakon karijere ne budete krpa.

ODGOVORITE
Name

Uložile bi one

20.05.2017 14:55

Uložile bi one u visoku školu ali nemaju mozga da uče

Name

LAKA

20.05.2017 20:30

EVO DOBRE IDEJE ZA RS, ŽELJKA BI MOGLA BITI POKROVITELJ. PA BILA JE TULMAK ZA OVE MEĐUNARODNE HOŠTAPLERE...

ODGOVORITE