Партизан: Терзићу, чека те правда! И заборав!

Фудбалски клуб Партизан објавио писани одговор челнику Црвене звезде Звездану Терзићу.

Фудбал 19.05.2017 | 18:45
Партизан: Терзићу, чека те правда! И заборав!
На саопштење саопштењем, на изјаву изјавом и тако у круг... Готово цео други првенствене сезоне у Србији читали смо препуцавања челника Партизана и Црвене звезде, који, као да нису седели за истим столом током зимских припрема на Кипру. А јесу!

На најновије оцене, запажања, оптужбе генералног директора Црвене звезде Звездана Терзића, Партизан је одговорио новим саопштењем.

У Хумској наглашавају да су "у невољној прилици да се изнова обрате поводом навода Звездана Терзића, који, у сваком обраћању, помиње Партизан".

"Фудбалски клуб Партизан нема газду. Он има своје легално и легитимно изабрано руководство, има статутарне органе и у Партизану се увек зна подела надлежности и одговорности.  Јавности се, међутим, у нашем ривалском клубу увек обраћа једна особа: он је и председник, директор, тренер, економ, мисли да је и газда, а, у ствари, није ништа јер је у најдужој оставци у историји свог клуба. А сви знају, посебно бивши руководиоци Партизана, Зечевић, Караџић и Ђурић какав је Звездан звездаш. Он је доследни настављач светле традиције свог клуба који у свим лошим резултатима тима налази универзалног кривца - Фудбалски савез Србије", одговара Партизан на оптужбе Терзића да јепредседник ФСС Славиша Кокеза помогао Партизану да освоји титулу, као и да је бивши потпредседник Звезде навијач Партизана и газда у Хумској!

У саопштењу црно-белих се примећује да је са оптужби на рачун бившег председника ФСС Томислава Караџића, Терзић брзо прешао на оптужбе на рачун новог челника српског фудбала.

"Још се није осушило мастило на похабаној хартији непобројаних саопштења његових претходника уперених против тадашњег руководства ФСС, а већ се истим оптужбама карактерише садашње руководство Савеза. Њему не ваљају ни претходни ни актуелни предеседник, њему не ваља ни Партизан, само је он, у својој охолој таштини, исправан. Звездан Терзић са Партизаном има проблем искључиво на фудбалском терену. Нигде другде. Зато у његовим речима свега има, само фудбала и одговора на бројна питања својих навијача, нема".

Партизан је овако завршио саопштење:

"Закључујући било какву даљу полемику, ФК Партизан препушта Звездана Терзића спортској и свакој другој правди. Уједно и забораву".

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Биги

19.05.2017 19:20

Изгубила звезда утакмицу ...сви су други криви xаxа...ццц...луди Терзиц.

ОДГОВОРИТЕ