Partizan: Terziću, čeka te pravda! I zaborav!

Fudbalski klub Partizan objavio pisani odgovor čelniku Crvene zvezde Zvezdanu Terziću.

Fudbal 19.05.2017 | 18:45
Partizan: Terziću, čeka te pravda! I zaborav!
Na saopštenje saopštenjem, na izjavu izjavom i tako u krug... Gotovo ceo drugi prvenstvene sezone u Srbiji čitali smo prepucavanja čelnika Partizana i Crvene zvezde, koji, kao da nisu sedeli za istim stolom tokom zimskih priprema na Kipru. A jesu!

Na najnovije ocene, zapažanja, optužbe generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, Partizan je odgovorio novim saopštenjem.

U Humskoj naglašavaju da su "u nevoljnoj prilici da se iznova obrate povodom navoda Zvezdana Terzića, koji, u svakom obraćanju, pominje Partizan".

"Fudbalski klub Partizan nema gazdu. On ima svoje legalno i legitimno izabrano rukovodstvo, ima statutarne organe i u Partizanu se uvek zna podela nadležnosti i odgovornosti.  Javnosti se, međutim, u našem rivalskom klubu uvek obraća jedna osoba: on je i predsednik, direktor, trener, ekonom, misli da je i gazda, a, u stvari, nije ništa jer je u najdužoj ostavci u istoriji svog kluba. A svi znaju, posebno bivši rukovodioci Partizana, Zečević, Karadžić i Đurić kakav je Zvezdan zvezdaš. On je dosledni nastavljač svetle tradicije svog kluba koji u svim lošim rezultatima tima nalazi univerzalnog krivca - Fudbalski savez Srbije", odgovara Partizan na optužbe Terzića da jepredsednik FSS Slaviša Kokeza pomogao Partizanu da osvoji titulu, kao i da je bivši potpredsednik Zvezde navijač Partizana i gazda u Humskoj!

U saopštenju crno-belih se primećuje da je sa optužbi na račun bivšeg predsednika FSS Tomislava Karadžića, Terzić brzo prešao na optužbe na račun novog čelnika srpskog fudbala.

"Još se nije osušilo mastilo na pohabanoj hartiji nepobrojanih saopštenja njegovih prethodnika uperenih protiv tadašnjeg rukovodstva FSS, a već se istim optužbama karakteriše sadašnje rukovodstvo Saveza. Njemu ne valjaju ni prethodni ni aktuelni predesednik, njemu ne valja ni Partizan, samo je on, u svojoj oholoj taštini, ispravan. Zvezdan Terzić sa Partizanom ima problem isključivo na fudbalskom terenu. Nigde drugde. Zato u njegovim rečima svega ima, samo fudbala i odgovora na brojna pitanja svojih navijača, nema".

Partizan je ovako završio saopštenje:

"Zaključujući bilo kakvu dalju polemiku, FK Partizan prepušta Zvezdana Terzića sportskoj i svakoj drugoj pravdi. Ujedno i zaboravu".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bigi

19.05.2017 21:20

Izgubila zvezda utakmicu ...svi su drugi krivi xaxa...ccc...ludi Terzic.

ODGOVORITE