Партизан чека титулу са Гробарима!

Партизан против Младости са Гробарима! Дисциплинска комисија ФСС усвојила жабу ФК Партизана и смањила суспензију стадиона с две на једну утакмицу, речено МОНДУ у Хумској. Информација још увек није званична. Повећана новчана казна.  Партизану скинута суспензија, Хумска отвара капије за последње коло! Црно-бели ће моћи да прославе титулу са публиком.

Фудбал 19.05.2017 | 15:45
Партизан чека титулу са Гробарима!
Партизан ће последњу утакмицу у актуелној сезони Суперлиге Србије, ипак, одиграти пред навијачима!

"Парни ваљак" имаће прилику да пред пуним трибинама свог стадиона прослави 27. шампионску титулу освајањем једног бода или "читавог плена" против лучанске Младости. Суспензија стадиона у Хумској, која је уследила због увредљивог скандирања навијача Партизана на првенственој утакмици с Војводином, преполовљена је.

Црно-бели су меч 35. кола Суперлиге Србије против Вождовца (2:1) одиграли на "закључаном" стадиону, а пошто је провобитна санкција износила два меча без присуства публике, јасно је да је клуб из Хумске одрадио казну и да ће у недељу од 18.30 имати добро попуњене трибине против Младости и велику подршку.

Комисија за жалбе Фудбалског савеза Србије повећала је новчану казну црно-белима који ће сада морати да плате 700.000 динара уместо 500.000 динара.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар