Partizan čeka titulu sa Grobarima!

Partizan protiv Mladosti sa Grobarima! Disciplinska komisija FSS usvojila žabu FK Partizana i smanjila suspenziju stadiona s dve na jednu utakmicu, rečeno MONDU u Humskoj. Informacija još uvek nije zvanična. Povećana novčana kazna.  Partizanu skinuta suspenzija, Humska otvara kapije za poslednje kolo! Crno-beli će moći da proslave titulu sa publikom.

Fudbal 19.05.2017 | 15:45
Partizan čeka titulu sa Grobarima!
Partizan će poslednju utakmicu u aktuelnoj sezoni Superlige Srbije, ipak, odigrati pred navijačima!

"Parni valjak" imaće priliku da pred punim tribinama svog stadiona proslavi 27. šampionsku titulu osvajanjem jednog boda ili "čitavog plena" protiv lučanske Mladosti. Suspenzija stadiona u Humskoj, koja je usledila zbog uvredljivog skandiranja navijača Partizana na prvenstvenoj utakmici s Vojvodinom, prepolovljena je.

Crno-beli su meč 35. kola Superlige Srbije protiv Voždovca (2:1) odigrali na "zaključanom" stadionu, a pošto je provobitna sankcija iznosila dva meča bez prisustva publike, jasno je da je klub iz Humske odradio kaznu i da će u nedelju od 18.30 imati dobro popunjene tribine protiv Mladosti i veliku podršku.

Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije povećala je novčanu kaznu crno-belima koji će sada morati da plate 700.000 dinara umesto 500.000 dinara.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar