Шарапову баш не воле!

Енди Мареј беснео после шокантне елиминације у Риму! Вест да Марија Шарапова није добила специјалну позививницу за Ролан Гарос потресла је у уторак Форо Италико, на коме се одржава велики тениски турнир. Рим је средиште "белог спорта" ове седмице, а ни тениски скандали не могу да га заобиђу.

Тенис 19.05.2017 | 11:30
Шарапову баш не воле!
Један од таквих везан је за Рускињу Шарапову која, због суспензијие услед коришћења забрањене супстанце мелдонијум сада нема довољно бодова да би учествовала на предстојећем гренд слему. Надала се специјалној позивници, на шта оргнаизатори имају право, али... Од тога неће бити ништа.

И док су неки играчи, као Новак Ђоковић, у Риму били потпуно смирени када су коментарисали то што Шарапове неће бити у Паризу, код других је то питање изазвало љутњу.

"Причао сам о Шараповој и ситуацији око ње сваке недеље последњих пет месеци! То ме убија!", додатно се изнервирао Мареј после шокантног пораза од Фоњинија.

Светлана Кузњецова се буквално ухватила за главу када је чула питање.

"Опет Марија! Па, не врти се цео свет око ње!"

Кристина Младевић је можда и најекплозивније реаговала.

"Па шта ако неће бити у Паризу? Њен изостанак ништа не мења. Не разумем шта желите да вам кажем!", рекла је Кристина на енглеском језику и одмах после тога почела да разговара искључиво на француском.

Оно што је сигурно Ролан Гарос ће бити ослабљен за неиграње три велике звезде - Роџера Федерера, Серене Вилијемс и Марије Шарапове. А да ли ће изнедрити неку нову, видећемо.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар