Šarapovu baš ne vole!

Endi Marej besneo posle šokantne eliminacije u Rimu! Vest da Marija Šarapova nije dobila specijalnu pozivivnicu za Rolan Garos potresla je u utorak Foro Italiko, na kome se održava veliki teniski turnir. Rim je središte "belog sporta" ove sedmice, a ni teniski skandali ne mogu da ga zaobiđu.

Tenis 19.05.2017 | 11:30
Šarapovu baš ne vole!
Jedan od takvih vezan je za Ruskinju Šarapovu koja, zbog suspenzijie usled korišćenja zabranjene supstance meldonijum sada nema dovoljno bodova da bi učestvovala na predstojećem grend slemu. Nadala se specijalnoj pozivnici, na šta orgnaizatori imaju pravo, ali... Od toga neće biti ništa.

I dok su neki igrači, kao Novak Đoković, u Rimu bili potpuno smireni kada su komentarisali to što Šarapove neće biti u Parizu, kod drugih je to pitanje izazvalo ljutnju.

"Pričao sam o Šarapovoj i situaciji oko nje svake nedelje poslednjih pet meseci! To me ubija!", dodatno se iznervirao Marej posle šokantnog poraza od Fonjinija.

Svetlana Kuznjecova se bukvalno uhvatila za glavu kada je čula pitanje.

"Opet Marija! Pa, ne vrti se ceo svet oko nje!"

Kristina Mladević je možda i najekplozivnije reagovala.

"Pa šta ako neće biti u Parizu? Njen izostanak ništa ne menja. Ne razumem šta želite da vam kažem!", rekla je Kristina na engleskom jeziku i odmah posle toga počela da razgovara isključivo na francuskom.

Ono što je sigurno Rolan Garos će biti oslabljen za neigranje tri velike zvezde - Rodžera Federera, Serene Vilijems i Marije Šarapove. A da li će iznedriti neku novu, videćemo.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar