Најезда Срба у Олимпијакос!

Директор, тренер. . . И нападач! Опет се ствара српска колонија у Пиреју?

Фудбал 19.05.2017 | 19:30
Најезда Срба у Олимпијакос!
Веза између Олимпијакоса и Срба у фудбалу је нераскидива. Душан Бајевић је као ттренер бележио велике успехе са пирејским црвено-белима, а као играчи су дубок траг оставили Предраг Ђорђевић, Синиша Гогић, Дарко Ковачевић, Марко Пантелић, Лука Миливојевић...

Ретке су биле ситуација да Олимпијакос нема барем једног Србина у свом саставу, али то се десило управо у актуелној полусезони после продаје Луке Миливојевића у Кристал Палас. Међутим, ускоро би Срби опет могли да „колонизују“ славни грчки клуб.

Најављује се повратак Дарка Ковачевића у директорску фотељу, а то за собом повлачи и долазак новог требера. Ковачевићева жеља је Мирослав Ђукић, а шансе се дају и ИвицуЈовановићу. И то није све. Жеља Олимпијакоса је да им Србин предводи и напад на терену.

Грчки шампион је заинтересован за Филипа Ђорђевића из Лација на којег римски клуб не рачуна за наредну сезону. Од доласка Имобилеа у клуб, Ђорђевић је изгубио место у тиму Лација, Инзаги му даје шансу на кашичицу и још зимус је био близу одласка. Следећег лета ће се сигурно десити. Зимус су се бројни клубови интересовали за српског нападача, а сада им се прикључио и Олимпијакос.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар