Najezda Srba u Olimpijakos!

Direktor, trener. . . I napadač! Opet se stvara srpska kolonija u Pireju?

Fudbal 19.05.2017 | 19:30
Najezda Srba u Olimpijakos!
Veza između Olimpijakosa i Srba u fudbalu je neraskidiva. Dušan Bajević je kao ttrener beležio velike uspehe sa pirejskim crveno-belima, a kao igrači su dubok trag ostavili Predrag Đorđević, Siniša Gogić, Darko Kovačević, Marko Pantelić, Luka Milivojević...

Retke su bile situacija da Olimpijakos nema barem jednog Srbina u svom sastavu, ali to se desilo upravo u aktuelnoj polusezoni posle prodaje Luke Milivojevića u Kristal Palas. Međutim, uskoro bi Srbi opet mogli da „kolonizuju“ slavni grčki klub.

Najavljuje se povratak Darka Kovačevića u direktorsku fotelju, a to za sobom povlači i dolazak novog trebera. Kovačevićeva želja je Miroslav Đukić, a šanse se daju i IvicuJovanoviću. I to nije sve. Želja Olimpijakosa je da im Srbin predvodi i napad na terenu.

Grčki šampion je zainteresovan za Filipa Đorđevića iz Lacija na kojeg rimski klub ne računa za narednu sezonu. Od dolaska Imobilea u klub, Đorđević je izgubio mesto u timu Lacija, Inzagi mu daje šansu na kašičicu i još zimus je bio blizu odlaska. Sledećeg leta će se sigurno desiti. Zimus su se brojni klubovi interesovali za srpskog napadača, a sada im se priključio i Olimpijakos.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar