Дефо тражи 13.000.000 евра за годину дана!

Ветеран из Сандерленда има високе захтеве у преговорима са клубовима.

Фудбал 22.05.2017 | 08:00
Дефо тражи 13.000.000 евра за годину дана!
Џермејн Дефо покушава добро да уновчи свој статус слободног фудбалера и то тако што у преговрима са другим клубовима тражи недељну плату од чак 120.000 евра (око 5.760.000 годишње), као и чак 7.000.000 евра само за потпис уговора.

Вест Хем и Борнмут слове за кандидате да се дочепају потписа 34-годишњег нападача који ће напустити Сандерелнд током лета пошто има у уговору клаузулу да у случају испадања из Премијер лиге аутоматски постаје слободан играч. Дефо жели да настави каријеру у елитном рангу енглеског фудбала и уверен је да његов овосезонски учинак од 15 голова најбоља препорука.

Упркос годинама Дефо се у марту вратио и у А репрезентацију Енглеске када је наступио на квлаификационој утакмици против Литваније, а потајно се нада и да ће га селектор Герет Саутгејт позвати на наредне две јунске утакмице са Шкотском и Француском. 

Руководство Сандерленда одбило је понуду Вест Хема од 7.000.000 евра у јануару, а садашња цифра коју за потпис тражи Дефо је, према мишљењу његових агената, права вредност онога што би клубови добили његовим ангажовањем. 

Незадовољан је једино Дејвид Мојес који је рачунао на неко обештећење како би могао преко лета да реконструише играчки кадар Сандерелнда.

“Изненађен сам. Као тренер логично је да очекујем да имамо чврст уговор који неће дозволити некоме да нас олако остави у оваквој ситуацији”, поручио је Мојес.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар