Defo traži 13.000.000 evra za godinu dana!

Veteran iz Sanderlenda ima visoke zahteve u pregovorima sa klubovima.

Fudbal 22.05.2017 | 08:00
Defo traži 13.000.000 evra za godinu dana!
Džermejn Defo pokušava dobro da unovči svoj status slobodnog fudbalera i to tako što u pregovrima sa drugim klubovima traži nedeljnu platu od čak 120.000 evra (oko 5.760.000 godišnje), kao i čak 7.000.000 evra samo za potpis ugovora.

Vest Hem i Bornmut slove za kandidate da se dočepaju potpisa 34-godišnjeg napadača koji će napustiti Sanderelnd tokom leta pošto ima u ugovoru klauzulu da u slučaju ispadanja iz Premijer lige automatski postaje slobodan igrač. Defo želi da nastavi karijeru u elitnom rangu engleskog fudbala i uveren je da njegov ovosezonski učinak od 15 golova najbolja preporuka.

Uprkos godinama Defo se u martu vratio i u A reprezentaciju Engleske kada je nastupio na kvlaifikacionoj utakmici protiv Litvanije, a potajno se nada i da će ga selektor Geret Sautgejt pozvati na naredne dve junske utakmice sa Škotskom i Francuskom. 

Rukovodstvo Sanderlenda odbilo je ponudu Vest Hema od 7.000.000 evra u januaru, a sadašnja cifra koju za potpis traži Defo je, prema mišljenju njegovih agenata, prava vrednost onoga što bi klubovi dobili njegovim angažovanjem. 

Nezadovoljan je jedino Dejvid Mojes koji je računao na neko obeštećenje kako bi mogao preko leta da rekonstruiše igrački kadar Sanderelnda.

“Iznenađen sam. Kao trener logično je da očekujem da imamo čvrst ugovor koji neće dozvoliti nekome da nas olako ostavi u ovakvoj situaciji”, poručio je Mojes.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar