Пропаст Нолита за мање од годину дана!

Враћа се у Примеру за четири пута мање пара?! Пре годину дана је одбио Барселону и постао највећи промашај Пепа Гвардиоле у Ситију.

Фудбал 18.05.2017 | 16:00
Пропаст Нолита за мање од годину дана!
Од стартера у репрезентацији Шпаније и великог појачања Манчестер Ситија, до играча којег су сви заборавили и који данас вреди четири пута мање.

Реч је о Нолиту.

Шпански офанзивац је летос стигао у Сити као велико појачање после сјајних игара у Селти. Тада је одбио да се врати у Барселону. Луис Енрике га је жарко желео на Камп Ноу као џокера, нудио му шансу да се у Каталонији покаже у правом светлу пошто је у првом мандату још био млад и није добио праву шансу.

Међутим, Нолито је изабрао Манчестер Сити и позив Пепа Гвардиоле. За 18.000.000 евра се преселио на Острво. На почетку је био стартер, дао је два гола Стоуку, али је после црвеног картона против Борнмута све кренуло наопако. Добијао је све мање шансу да би у другом делу сезоне потпуно испао из тима. У 2017. години је провео само 37 минута на терену, често није имао места ни на клупи и пао је у други план. Сане, Де Брујне,Агуеро, Жезус, Силва, Стерлинг и остали су га тотално истиснули из тима... У последњих месец дана је добио само један минут на терену. Очигледно је да је у Ситију вишак.

Из домовине је већ стигао позив  да се врати у Примеру. Наиме, Бетис жели да ангажујеНолита и да му оживи каријеру. Међутим, то је скоро немогућа мисија...

Бетис нуди само 4.000.000 евра Ситију за обештећење што је четири и по пута мање од онога што су Грађани платили Селти летос за Нолита. Проблем је и велики уговор шпанског нападача. У Ситију има загарантованих 6.000.000 евра по сезони до 2020. године. Бетис свакако не може да му понуди толику плату и остаје да се види какав су начин смислили да намаме Нолита.

Бетис је већ обезбедио једно појачање за наредну сезону. Договорили су трансферСерхија Леона из Осасуне.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар