Propast Nolita za manje od godinu dana!

Vraća se u Primeru za četiri puta manje para?! Pre godinu dana je odbio Barselonu i postao najveći promašaj Pepa Gvardiole u Sitiju.

Fudbal 18.05.2017 | 16:00
Propast Nolita za manje od godinu dana!
Od startera u reprezentaciji Španije i velikog pojačanja Mančester Sitija, do igrača kojeg su svi zaboravili i koji danas vredi četiri puta manje.

Reč je o Nolitu.

Španski ofanzivac je letos stigao u Siti kao veliko pojačanje posle sjajnih igara u Selti. Tada je odbio da se vrati u Barselonu. Luis Enrike ga je žarko želeo na Kamp Nou kao džokera, nudio mu šansu da se u Kataloniji pokaže u pravom svetlu pošto je u prvom mandatu još bio mlad i nije dobio pravu šansu.

Međutim, Nolito je izabrao Mančester Siti i poziv Pepa Gvardiole. Za 18.000.000 evra se preselio na Ostrvo. Na početku je bio starter, dao je dva gola Stouku, ali je posle crvenog kartona protiv Bornmuta sve krenulo naopako. Dobijao je sve manje šansu da bi u drugom delu sezone potpuno ispao iz tima. U 2017. godini je proveo samo 37 minuta na terenu, često nije imao mesta ni na klupi i pao je u drugi plan. Sane, De Brujne,Aguero, Žezus, Silva, Sterling i ostali su ga totalno istisnuli iz tima... U poslednjih mesec dana je dobio samo jedan minut na terenu. Očigledno je da je u Sitiju višak.

Iz domovine je već stigao poziv  da se vrati u Primeru. Naime, Betis želi da angažujeNolita i da mu oživi karijeru. Međutim, to je skoro nemoguća misija...

Betis nudi samo 4.000.000 evra Sitiju za obeštećenje što je četiri i po puta manje od onoga što su Građani platili Selti letos za Nolita. Problem je i veliki ugovor španskog napadača. U Sitiju ima zagarantovanih 6.000.000 evra po sezoni do 2020. godine. Betis svakako ne može da mu ponudi toliku platu i ostaje da se vidi kakav su način smislili da namame Nolita.

Betis je već obezbedio jedno pojačanje za narednu sezonu. Dogovorili su transferSerhija Leona iz Osasune.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar