"Ноћ музеја": Богат програм

Музеј Семберије у Бијељини најавио је богат умјетнички и забавни програм за традиционално обиљежавање "Ноћи музеја" у суботу, 20. маја.

Република Српска 17.05.2017 | 15:00
"Ноћ музеја": Богат програм
Програм почиње у 17.00 часова едукативном радионицом за дјецу и родитеље "Археолог или палеонтолог - питање је сад!", гдје ће се присутни на креативан и занимљив начин упознати са занимањем археолога и палеонтолога.

У 19.15 часова публика ће моћи да ужива у концерту ученика Основне музичке школе "Корнелије Станковић", а у 20.00 часова биће отворена изложба "Пеглање /ни/је робија" чији су аутори Тања Лазић и Сњежана Антић из Музеја Семберије.

Изложба приказује мноштво необичних и углавном непознатих чињеница о првим покушајима да се тканина исправи и углача.

"Ноћ музеја" у Бијељини обогатиће концерт Хора "Србадија" у 20.30 часова, као и сценски прикази у извођењу градског театра "Убунту" од 22.00 часа, а од 1.00 час иза поноћи публику ће у Музеју Семберије забављати бијељински бенд "Арка".

За најмлађу публику од 18.00 часова биће приказан цртани филм, а у 20.00 часова у Музеју Семберије најављено је и одржавање квиза.

Музеј Семберије у Бијељини дванаести пут обиљежава "Ноћ музеја", јединствен умјетнички спектакл који се реализује у више од 3.000 музеја у више од 30 европских земаља.

Коментари / 0

Оставите коментар