Колашинац се опоравља послије операције!

Најбољи српски бацач кугле Асмир Колашинац, оперисан је непосредно после Европског атлетског првенства у дворани које је одржано од 3. до 5. марта у Комбанк Арени.

Остали спортови 17.05.2017 | 21:45
Колашинац се опоравља послије операције!
Упркос саветима лекара да се не такмичи на ЕП он је одлучио да не разочара београдску публику и да се ипак појави. Нажалост бол у нози га је спречио да додје до финале и борбе за његово четврто европско одличје.

“За сада све иде како треба. Просло је скоро 2 месеца од операције тако да се надам да ћу ускоро моћи да појачам темпо. Ја сам већ након две недеље кренуо са лаганим трчањем и лаганим опоравком. Тај опоравак трајаће бар још месец дана и до тад не смем да појачам темпо тренинга, док рана добро не зарасте”, каже Колашинац, након посете лекара.

Светско првенство у Лондону које се одржава почетком августа је све ближе, а његови конкуренти већ сада бацају куглу преко 21.50 метара: “Ја се искрено надам да ћу успети да се спремим за Светско првенство и даћу свој максимум да у томе успем, али пре свега морам бити опрезан. Пре јула нећу моћи да такмичим, тако да први део сезоне прескачем. Најбољи бацачи света већ сад бацају велике даљине, време је да их стигнем”.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар