Собрал проговорио о дроги и сексу

Португалац Салвадор Собрал који је освојио Европу дирљивом песмом, недавно је изјавио да је заинтересован за истраживање своје сексуалности.

Забава 15.05.2017 | 20:02
Собрал проговорио о дроги и сексу
Многи са одушевљењем причају о скромном момку који је дуго крио да је болестан и да му је неопходна трансплатација срца не би ли наставио живот, али и о његовом односу са рођеном сестром, која га је пратила и помогала му током такмичења за најбољу песму Европе.

Сад су испливале скриване информације о Славадору. Португалац је недавно говорио о жељи да истражи своју сексуалност, те да може да замисли себе са мушкарцем, иако је досада био само са девојкама.

"Знате како, бисексуалност ми је веома примамљива у последње време. То је најбоља врста љубави, не мари за пол. Никад до сада нисам био заљубљен у мушкарца", рекао је победник Евровизије недавно.




Овај интервју пренели су сви португалски, али и шпански медији и присетили се емисије у којој је открио још неке детаље из прошлости. Почетком године, Салвадор је шокирао многе признањем да је користио наркотике.

"Док сам био на Мајорци знао сам да користим "печурке" и шта све не. Било је кул, али није дуго трајало", признао је Собрал.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар