Реал одредио обештећење за Родригеза!

На потезу су заинтересовани клубови, махом из Премијер лиге. . . !

Фудбал 16.05.2017 | 18:00
Реал одредио обештећење за Родригеза!
Спекулације о могућем одласку Хамеса Родригеза из Реала све су учесталије, а све је шири списак имена који је заинтересован за колумбијског офанзивца.

А како ствари стоје, изгледа да се Хамесово време у Мадриду ближи крају. Јер, како је објавила шпанска Марка, иначе јако добро упућена у дешавања на стадиону Сантјаго Бернабеу, Реал Мадрид је одредио висину обештећења за све заинтересоване стране. И она износи - 75.000.000 евра!

Оно што се, такође, ставља у први план јесте да је одлука донета уз Хамесову сагласност, те да је Колумбијац назвао и свог менаџера Жоржа Мендеша и поручио му да му пронађе нови ангажман. Од човека који је био прва игла у тренерском мандату Карла Анћелотија, Родригез је код Рафе Бенитеза потпуно испао из система, док је код Зинедина Зидана само играч ротације. И то је, заправо, главни проблем. Јер, Родригезтражи већи изазов и клуб који би му понудио много већу минутажу. 

У последње време Родригез се највише доводи у везу са Манчестер јунајтедом, понајвише због пословне, али и приватне пријатељске везе Жозеа Муриња са једним од најмоћнијих агената планете. Познато је да је Мендеш и Мурињов заступник, те да је Португалац врло заинтересован да купи Родригеза. А поменута цена не би требало да буде проблем за Јунајтед, пошто се клуб спрема за велико реновирање на лето. Тако не би требало да буду угрожене одредбе финансијског фер-плеја.

И Челси се све гласније помиње као један од главних кандидата за Хамесов потпис. Понајвише због тога што ће Стамфорд Бриџ готово сигурно напустити Вилијан, а Антонију Контеу биће потребна широка и јака ротација за наредну сезону, пошто се клуб после освајања титуле у Енглеској враћа и у Лигу шампиона. Па ће, самим тим, имати изазове на четири фронта.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар