Пресрећни због вјенчања

Кошаркаш Милош Теодосић и његова вереница Јелисавета Орашанин су главна тема свих медија због венчања које су заказали за 25. јун.

Република Српска 15.05.2017 | 16:08
Пресрећни због вјенчања
И док она избегава да говори о будућем браку, пре неколико дана њен вереник је потврдио лепе вести.

- Сви знају за моју одлуку да не причам о приватном животу, а исто размишља и Јелисавета. Имам разумевања за интересовање медија, јер смо обоје јавне личности. Зато и хоћу да сада прекршим сопствени принцип некоментарисања приватног живота - рекао је кошаркаш и додао:

- Истина је, овог лета ће бити свадбе. Наравно, срећни смо због тога. Молим све медије за разумевање приватности коју тражимо и на коју имамо право. О детаљима свадбе и нашим приватним темама више нећемо причати, као што нисмо ни до сада. Мислим да је логично и нормално да потврдим лепу вест, али даље од тога нећемо ићи, рекао је он за "Информер".

Све се увелико спрема за њихово свадбено весеље, а глумица и кошаркаш воде рачуна о сваком детаљу како би све изгледало као из бајке.

Теодосић не жали новац да својој драгој удовољи, док млада глумица већ бира венчаницу и хаљину коју ће обући на најрадоснији дан.

- Венчаница коју ће носити Јелисавета кошта 4.000 евра. Биће јединствена, јер је то била Јелисаветина жеља. Она жели да изгледа посебно, па ће и хаљина коју ће обући када скине венчаницу бити нека са потписом домаћих дизајнера са којима се Јелисавета дружи - каже извор и објашњава:

- Хаљина мора да је краћа како би истакла њене дуге ноге.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Торпедо

15.05.2017 16:48

Цеститке, сву срецу у зивоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

15.05.2017 19:55

Мени ова није никако за насег Теа.

ОДГОВОРИТЕ