Presrećni zbog vjenčanja

Košarkaš Miloš Teodosić i njegova verenica Jelisaveta Orašanin su glavna tema svih medija zbog venčanja koje su zakazali za 25. jun.

Republika Srpska 15.05.2017 | 16:08
Presrećni zbog vjenčanja
I dok ona izbegava da govori o budućem braku, pre nekoliko dana njen verenik je potvrdio lepe vesti.

- Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija, jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života - rekao je košarkaš i dodao:

- Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići, rekao je on za "Informer".

Sve se uveliko sprema za njihovo svadbeno veselje, a glumica i košarkaš vode računa o svakom detalju kako bi sve izgledalo kao iz bajke.

Teodosić ne žali novac da svojoj dragoj udovolji, dok mlada glumica već bira venčanicu i haljinu koju će obući na najradosniji dan.

- Venčanica koju će nositi Jelisaveta košta 4.000 evra. Biće jedinstvena, jer je to bila Jelisavetina želja. Ona želi da izgleda posebno, pa će i haljina koju će obući kada skine venčanicu biti neka sa potpisom domaćih dizajnera sa kojima se Jelisaveta druži - kaže izvor i objašnjava:

- Haljina mora da je kraća kako bi istakla njene duge noge.

(Alo)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Torpedo

15.05.2017 18:48

Cestitke, svu srecu u zivotu.

ODGOVORITE
Name

Jovan

15.05.2017 21:55

Meni ova nije nikako za naseg Tea.

ODGOVORITE