Милица Дабовић се сликала гола

Иако је изјавила да су медији од ње направили старлету уместо успешну спортисткињу, Милица је очигледно сама дала повод за то јер је направила кикс. У прилог томе говори и фотографија до које смо дошли.

Забава 15.05.2017 | 15:32
Милица Дабовић се сликала гола
Након што је претрпела физичко насиље од бившег дечка Шимета Штиклића Симона, Милица Дабовић ужива у љубави са Вуком, са којим је, како каже, коначно пронашла срећу.

Кошаркашица је непознатом дечку послала фотографију, а он је касније разделио другарима.

Како „Ало!“ сазнаје, бивша кошаркашица је слала своје голе слике дечку који јој се удварао, а очигледно и она њему. Како је фотографија настала пре нешто више од годину дана, очигледно је да се то догодило у време док је била у вези са Симоном. На фотографији до које смо дошли спортисткиња само руком прекрива груди, док се јасно виде тетоваже на њеним интимним деловима. Како кошаркашица на себи нема ни веш, њено међуножје је сакривено иза лавабоа.

Милица се у то време дописивала са једним дечком који јој је даноноћно пружао пажњу путем порука. Иако је била са Симоном, она је када остане сама пажњу поклањала тајном удварачу. Он је био упућен у њене свакодневне активности, јер му је олакшавајућа околност била то да је она позната личност и да веома лако може да сазна где се и са ким креће. Увек је могао да чује како Милица више пута износи у јавност колико јој је лепо у вези са Симоном, али се надао да ће га оставити. Због тога ме не чуди њена слобода да му шаље провокативне слике - говори наш извор, који није желео да откријемо његов идентитет.



- Када је схватио да се између њега и Милице неће догодити ништа више од виртуелног забављања, он је фотографије које му је она слала проследио друговима. Тако је ова фотографија дошла и до мене јер те слике голе Милице круже већ месецима. Има их још, колико сам чуо, али ја сам добио ову - открива наш саговорник.

Будући да је Милица била главна тема таблоида након драматичног краха везе са чувеним Симоном, кошаркашица је јавно потврдила везу са Вуком, кога на друштвеним мрежама обасипа љубављу, свакодневним порукама и цитатима посвећеним њему. Како су се крај бурне везе и почетак нове среће догодили један за другим, нас је занимало да ли је можда управо Вук мистериозни дечко коме су послате те фотографије.

- Није, јер она на крају није била са дечком којем је слала те поруке. Можда је њена веза са Вуком била инцијална каписла да тај момак објави њене фотке јер је очекивао да ће он бити њена нова љубав после Симона - каже наш извор.
Како бисмо проверили коме је и зашто слала ове фотографије, позвали смо Милицу, али се она до закључења овог броја није јављала на телефон.

(Ало)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Перо

15.05.2017 14:11

Кака гадура срам те било фуј...

ОДГОВОРИТЕ
Name

робија

15.05.2017 18:01

Ста ти је перица,види гузе као извајана,као све остало!!!

Name

Роки

15.05.2017 18:54

Перице да ти ниси слуцајно пешко.

Name

П.П.

15.05.2017 14:29

Добра риба воли да показе тијело нема замјерке.Цему вулгарности па увјек лијепо зенско тијело је многим умјетницима било инспирација.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доми

15.05.2017 15:44

Ста јој фали,супер си Милице!!Само вицу ,,фуј,,они који не знају ста је љепота!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мацак у рукавица

15.05.2017 16:21

Који балван за цепање и тесање има она све сто треба само памет јој на одмору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

15.05.2017 17:10

Голи смо и родјени, ста јој хвали, бомба је.

ОДГОВОРИТЕ