Одбјегли син Лиона може да се врати, али уз услов!

Француска бруији о повратку Хатема Бен Арфе у клуб који га је афирмисао пре десет година.

Фудбал 16.05.2017 | 21:00
Одбјегли син Лиона може да се врати, али уз услов!
Све се гласније у Француској прича о повратку Хатема Бен Арфе у Лион, а после изгубљене сезоне у дресу Пари Сен Жермена. Некадашњи нападач Нице није се прославио у првој години у Граду светлости где није успео да зацементира место у првој постави код Унаја Емерија.

Упркос лимитираној минутажи, 30-годишњи везиста могао би да се врати на место где је започео каријеру, а одакле се преселио у Марсељ 2008. године.

“Волео бих да се Бен Арфа врати у Лион. Али, овај пут је ред да он позове мене”, изјавио је први човек Лиона Жан-Мишел Ола.

Вероватно је челник Лавова подсетио на прошло лето када је преговарао са Бен Арфом, али је фудбалер тада изабрао Пари Сен Жермен.

“Оно што су му Свеци понудили тада, док смо преговарали било је три или четири пута више од нас. У међувремену, рекао ми је да жели да се врати кући, али ако хоће, мора да ме позове. Сигурно има мој број телефона”, поручио је Ола. 

Лион се у финишу сезоне бори тек за четврто место и пласман у Лигу Европе, а пошто неће играти у Лиги шампиона тешко че задржати Александреа Лаказета. Управо ту у игру улази Бен Арфа, убитачни офанзивац који треба да надомести одлазак сјајног нападача.

Али, најпре да позове газду.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар