Odbjegli sin Liona može da se vrati, ali uz uslov!

Francuska bruiji o povratku Hatema Ben Arfe u klub koji ga je afirmisao pre deset godina.

Fudbal 16.05.2017 | 21:00
Odbjegli sin Liona može da se vrati, ali uz uslov!
Sve se glasnije u Francuskoj priča o povratku Hatema Ben Arfe u Lion, a posle izgubljene sezone u dresu Pari Sen Žermena. Nekadašnji napadač Nice nije se proslavio u prvoj godini u Gradu svetlosti gde nije uspeo da zacementira mesto u prvoj postavi kod Unaja Emerija.

Uprkos limitiranoj minutaži, 30-godišnji vezista mogao bi da se vrati na mesto gde je započeo karijeru, a odakle se preselio u Marselj 2008. godine.

“Voleo bih da se Ben Arfa vrati u Lion. Ali, ovaj put je red da on pozove mene”, izjavio je prvi čovek Liona Žan-Mišel Ola.

Verovatno je čelnik Lavova podsetio na prošlo leto kada je pregovarao sa Ben Arfom, ali je fudbaler tada izabrao Pari Sen Žermen.

“Ono što su mu Sveci ponudili tada, dok smo pregovarali bilo je tri ili četiri puta više od nas. U međuvremenu, rekao mi je da želi da se vrati kući, ali ako hoće, mora da me pozove. Sigurno ima moj broj telefona”, poručio je Ola. 

Lion se u finišu sezone bori tek za četvrto mesto i plasman u Ligu Evrope, a pošto neće igrati u Ligi šampiona teško če zadržati Aleksandrea Lakazeta. Upravo tu u igru ulazi Ben Arfa, ubitačni ofanzivac koji treba da nadomesti odlazak sjajnog napadača.

Ali, najpre da pozove gazdu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar