Ново руководство СДС-а у Српцу

Српска демократска странка је посебна политичка организација. То је историјска политичка партија којој сви припадамо, јер има државотворни карактер и једина је старија од Републике Српске. Шта год радили и којим год послом се бавили у било које вријеме, а нарочито када радимо за СДС, морамо да будемо свјесни да припадамо тој политичкој организацији. Ово је, поред осталог, изјавио лидер СДС-а Републике Српске Вукота Говедарица на данашњој изборној скупштини ове партије у Српцу.

Република Српска 14.05.2017 | 18:30
Ново руководство СДС-а у Српцу
За појединце који су ријшили да се баве политичком трговином, који су себи дали за право да тргују мандатима и са својим политичким радом, Говедарица је рекао да су људи који немају свијест шта је то Српска демократска странка. То су људи, додао је, који не желе да раде за интерес овога народа, већ желе да се крију са различитим причама иза тог интереса.

"То је потврдила и госпођа (посланик СДС) која је јавно саопштила да то ради зато што је фирма или пословна заједница у којој она има значајан дио капитала ради у лошем амбијенту и да жели да на тај начин подигне обим послова у својој компанији“, рекао је Говедарица.

Он је позвао чланство да буде јединствено, не оспоравајући право да неки погледи у стање у друштву могу бити различити. У свему томе не смије се правити штета јер је данас јака и стабилна Српска демократска странка потребна Републици Српској како би спремно дочекала парламентарне изборе 2018. године, који су, за Додика животни, а то значи, не да су животни за Српску демократску странку већ за Републику Српску“, рекао је Вукота Говедарица у Српцу.

Он је изразио увјерење да ће ова странка у Српцу превазићи проблеме који су били присутни у протеклом периоду, те да ће поново бити значајан фактор на политичкој сцени у овој општини.

Српска демократска странка у Српцу, након распуштања општинског одбора због лоших изборних резултата на прошлим локалним изборима и уводјења повјереништва, данас је на изборној скупштини добила ново руководство. За предсједника ове странке тајним гласањем изабрана је професор Мара Цвијановић Делевић, која је од присутних 110 делегата добила 60 гласова или 10 гласова више у односу на противкандидата за ову функцију Душана Поповића.



Захваљујући се на повјерењу, нова предсједница србачког СДС-а је најавила озбиљан рад на афирмацији рада мјесних одбора, враћања повјерења градјана у ову странку и квалитетне припреме за парламентарне изборе наредне године.

Она је похвалила и активно ангажовање три одборника СДС-а у опозиционом блоку општинског парламента. Ново руководство је подмладјено, али ће се користити и искуство старијих чланова који су остали вијерни странци коју су оснивали.

(БН телевизија/С.К.)

Коментари / 24

Оставите коментар
Name

Xy

14.05.2017 18:02

Конацно особа без мрље у зивоту,,,,цеститам и зелим пуно среце и успијеха у раду и ако нисам цлан Васе партије

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

15.05.2017 04:58

Свака част на коректном избору. Није урађено ништа мимо моралних принципа, а у неким општинама изабрали су на чело странке хроничне алкохоличаре.

Name

СДС-овац стари

14.05.2017 20:50

Вукота !Цавиц па Босиц почеше растурање СДС-а а ти си изгледа задузен да закључаш и угасис свјетло. Није то ни С од некадасњег СДС-а залосно али истинито.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјуро

15.05.2017 08:46

Вјероватно нецес моци висе месетарити јер је ова зена од ријеци,праведна и искрена, казе свакоме сто мисли. Добар "цовјек" на првом мјесту.

Name

Ре

15.05.2017 08:50

Као млад цовјек сматрам да за све треба бити мјеста и има га. Ако нисте у врху пропаде све,размислите да ли је тако? Зена је херој када је прихватила да буде на целу таквих цовјекомрзаца.

Name

СНЕЗАНА

15.05.2017 11:52

НАПОКОН СТРАНКА ЈЕ ДОБИЛА ЗЕНУ КОЈА ЗАСЛУЗУЈЕ ДА ЈОЈ СЕ СА ПОСТОВАЊЕМ НАКЛОНИМО,ПРЕДСЈЕДНИЦУ КОЈА У СВОМ ЗИВОТУ НЕМА НИ ЈЕДНЕ МРЉЕ,КОЈА ПРИЈЕ СВЕГА ЗНА СТА ЈЕ РАД РЕД И ДИСЦИПЛИНА,НАРАВНО МНОГИМА ТО НЕ ОДГОВАРА ПА ИЗМИСЉАЈУ СВОЈЕ ПРИЦЕ ЗА КОЈЕ СЕ ТРЕБАЈУ САМИ СТИДЈЕТИ АКО ИМАЈУ ИМАЛО ЦОВИЈЕЦИЈЕГ ДОСТОЈАНСТВА,У ПОЛИТИЦКОМ ЗИВОТУ ЈЕ НОРМАЛНО ДА ЦЕ ОВДЈЕ СЕ НАЦИ КОМЕНТАРИ ОНИХ КОЈИ НЕ МИСЛЕ ДОБРО ОВОЈ СТРАНЦИ,ИЛИ ОНИХ КОЈИ НЕЦЕ МОЦИ ЗАДОВОЉИТИ СВОЈУ ПОХЛЕПУ ЗА СПЛЕТКАРЕЊЕМ,ЗАТО ЈОС ЈЕДНОМ СВЕ ЦЕСТИТКЕ ПРЕДСЈЕДНИЦИ ДЕЛЕВИЦ

Name

атеиста

14.05.2017 22:19

Јест вала то је партија која је изврсила покрставање срба атеиста.. и дан данас малтретирате србе атеисте да нису прави срби ако немају везе са СПЦ.. зато и јесмо све године гласали са ове социјалне партије без тог традиционалног националфасизма... мозе ли се икако бити постен србин а да се нема везе са црквом и политиком ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ннн

15.05.2017 08:17

Најгоре од свега сто су то урадили или раде највеци атеисти а сада су то највеци вјерници.Стварно је то било тако 1992 године, ниси могао зивјети ако ниси вјерник! Сви су преко ноци постали велики вјерници а нико не зиви у складу са нацелима вјере!

Name

СНЕЗАНА

15.05.2017 11:58

ЈА СЕ НЕ СЛАЗЕМ У ПОГЛЕДУ ДЕФИНИСАЊА СТРАНКЕ КАО ПОКРСТЕНЕ АТЕИСТИЦКЕ,СДС ЈЕ САСТАВЉЕНА ПРИЈЕ СВЕГА ОД ХРАБРИХ ГРАДЈАНА КОЈИ СУ НА СТРАНИ ЕКОНОМСКИ НЕЈАЦЕГ ТРЕНУТНО,И ТО ТРЕБАМО ПОСТОВАТИ КАД У ТАКВОЈ СИТУАЦИЈИ СЕ МОЗЕМО БОРИТИ СА НАМА ДОБРО ПОЗНАТИМ ЕКОНОМСКИ ЈАЦИМ ПРОТИВНИЦИМА,БУДИТЕ ХРАБРИ,БУДИТЕ НА СТРАНИ ЕКОНОМСКИ НЕЈАЦЕГ,АЛИ НА СТРАНИ ПСИХОЛОСКИ НАДМОЦНИЈЕГ И КВАЛИТЕТНИЈЕГ У СВИМ ПОГЛЕДИМА.

Name

Ххх

15.05.2017 12:31

Атеист,,,у преводу си ниста,,не вјерујес ,,невјерник,,имас своју страну и дрзи је се ,а не омаловазавај људе са дусом

Name

СНЕЗАНА

15.05.2017 15:54

Хвала вама на овако лијепим увредама,СДСје управо странка с дусом којој могу припадати сви градјани без обзира на вјерску припадност,и убједјење ,,,,,нисам невјерник вец зена која је реална и прије свега воли да правда цовијеција на све нацине буде задовољена,,,,,СДС није националистицка странка да се разумијемо,,,,,,никад нисам била припадник ни једне друге странке ,то довољно говори да са ту и у успону и падовима,заиста сам зена која има дусу у погледу и странке и градјана,овдје се скренуло са теме,ЦЕСТИТАМО ПОБЈЕДУ ПРЕДСЈЕДНИЦИ ДЕЛЕВИЦ,која је имала воље и храбрости у оваквим политицким околностима пристати да води једну овакву странку,коју многи зеле на своје нацине да омаловазе и издефинису,бас као ви сада,,,,,сирење поруке мира и сузивота је само потребно да би се напредовало.

Name

СОФИЈА

15.05.2017 16:37

Цеститамо побједу предсједници Мари Делевиц,СДС је добио изнад свега храбру и постену предсједницу која свој хљеб зарадјује својим трудом и радом,предсједница која има лијепо одгојену дјецу и средјен породицни зивот,предсједница која треба бит узор свима нама који цијенимо квалитету цовјека,зелимо срецан рад и да се једном у овој странци зна тко ста ради,цега до сад није било ,,,рад ,ред и дисциплина,само тако странка мозе да опстане.Предсједница Мара Делевиц је неоспорно таква ,зато СДС треба бит поносан на изабрану предсједницу и ми као бираци и цланови и они који нисмо цланови требамо препознати квалитету и једног великог пријатеља у предсједници Делевиц која је све то ,,,,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПДП Србац

15.05.2017 19:33

Све честитке господји Делевић на избору. Пуно среће у борби против ове немани што је сад власти- имаће нашу помоћ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НДП

15.05.2017 20:13

И ми, а и пдп смо веома срецни избором правог лидера опозиције у Српцу!Снсду се тресу гаце овим избором.Нема висе оних који це нас издати и месетарити.Ускоро нова вецина.Са срецом СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

16.05.2017 08:25

Никад нисам био цлан ни једне странке, али сада хоцу.Ово је право рјесење за било коју партију.Цовјек без ораха у дзеповима,озбиљна и постена зена.Постована и увазена од било кога у Српцу.Исао сам са господјом у основну сколу у Ситнесе и знајуци ју од малих ногу могу само да казем да они који су јој противници да им се не писе добро.Све сто је радила урадила је увијек како треба и до краја.Цитав зивот је у СДСу и тек је сад добила сансу,али никад није касно.Нису ни свјесни ста их је снасли.Ако су мислили да је добро сто је зена предсједник,преварили су се.Ова зена је јаца од 80% мускараца.Не мозете је никад побиједити,мозете јој се само придрузити.Ето среце да су овакви људи на власти 10 година,никад не би досли у ову ситуацију у којој смо сад.Прије свега постени.Срецно Маро,имацес подрску многих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Социјалисти Србац

16.05.2017 08:38

Додик данас хитно долази у Србац на јавну трибину! Свјестан је снсд ста га је снасло итекако. Мара је увијек била та која је дрзала на окупу СЗП и нас из СП-увијек нас је тјерала да будемо јединствени колико год то теско било. Знају они да са њом на целу играња са СДСом висе нема! Нема висе ни у врху сдса оних који су га разбијали. Цујем да нису усли ни у ОО. СДС као лидер опозиције са највисе гласова и оваквим предсједником мозе много тога. Знају то многи у снсду и неце их бити страх да предју овамо јер сад имају јаког цовјека на другој страни и неце их бити страх од издаје. Ова зена мозе окупити све и вратити Србац на здрав пут. Имацес сигурно насу подрску као сто и сама знас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новинарка

16.05.2017 17:02

Мозе ли неко ко боље познаје ситуацију у Србцу да ми казе,да ли је Додик стварно досао у Србац данас јер се препао избора новог предсједника ОО СДС Србац и да спаси вецину у локалној скупстини?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бреза

16.05.2017 20:47

Све је то празна прича.И Којић и Младјо и Недјо Илић били су СДС-овци да би сад били окосница СНСД.Исти су.

Name

Хм

16.05.2017 21:31

Ако си новинарка требала би знати да се не казе у Србцу вец у Српцу и не препао него упласио !

Name

СОФИЈА

18.05.2017 15:24

Морам примјетит да се овдје права тема не зна ,врацање у прослост тко је ста био,скрецете с теме намјерно да умањите вриједност садасњег тренутка ,није то слуцајност ,мало је прозирно превисе,навикнути смо на оно цуло казало,цеститке предсједници Делевиц јос једном .

Name

Вук

18.05.2017 18:07

Нема ту пуно филозофије. СДС це ојацати пуно у Српцу јер њим висе не управља СНСД као до сад преко својих пијуна. Цеститке постеној, одговорној и културној проф. Делевиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво, браво.

21.05.2017 10:27

Озбиљан лик на целу СДСа. Свака цаст ко год да је одлуцио да ова зена буде предсједник. Е са оваквим људима СДС мозе да побиједи на сваким изборима. Ускоро нова вецина без снсда у Српцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан Која

21.05.2017 10:28

Јој ста ме сад снадје....Па разбице нас Мара.....Њу не моземо купити.....Готови смо....

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОФИЈА

23.05.2017 05:14

Потпуно се слазем ,напокон зена коју нитко не мозе да купи,,,,,предсједница какву СДС заслузује одавно,професорског духа и дисциплине,,,,,