Ни Кина, ни ПСЖ, Пепе изабрао Италију!

Искусни ветеран Реала каријеру од лета наставља у Серији А.

Фудбал 15.05.2017 | 12:30
Ни Кина, ни ПСЖ, Пепе изабрао Италију!
После пуних десет година у Мадриду Пепе (34) се спрема за растанак са Краљевским клубом овога лета. Његова неупитна посвећеност грбу Реала, допринос успесима овог клуба и блиска повезаност са публиком довољан су разлог да му укажу почаст на опроштају.

Португалац, који је зимус био на корак да прихвати богату понуду из Кине од стране тамошњег клуба Хебеија, одлучио је на крају да ипак остане у Европи. Разлог је Светско првенство у Русији 2018. године, што му је довољно јак мотив да покуша да се нађе на списку селектора Фернанда Сантоша, а то је могуће само ако би играо у близини и био на оку селектору.

Знајући то, клубови из Француске, Енглеске и Италије пробали су да наговоре Пепеа да их појача у наредној сезони као слободан агент, али и поред тога што га је Пари Сен Жермен жарко желео у својим редовима, Португалац се на крају одлучио за Калчо. 

Добро обавештена Марка у данашњем издању пише да се Пепеу допада град Милано који је окаракртерисао као „лепо место за живот“ у разговору са пријатељима. Зато нови клуб Португалца треба тражити између Интера и Милана, тимова којима је појачање у одбрани преко потребно.

Питање је само да ли милански клубови имају 5.500.000 евра колико износи годишња плата Португалца, мада многи претпостављају да би Пепе могао да смањи захтеве јер нема финансијских проблема. Према последњим информацијама из Италије, Интер је ближи ангажовању Пепеа, али се чека зелено светло од стране породице Сунинг која руководи клубом са "Ђузепе Меаце".

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар