Ni Kina, ni PSŽ, Pepe izabrao Italiju!

Iskusni veteran Reala karijeru od leta nastavlja u Seriji A.

Fudbal 15.05.2017 | 12:30
Ni Kina, ni PSŽ, Pepe izabrao Italiju!
Posle punih deset godina u Madridu Pepe (34) se sprema za rastanak sa Kraljevskim klubom ovoga leta. Njegova neupitna posvećenost grbu Reala, doprinos uspesima ovog kluba i bliska povezanost sa publikom dovoljan su razlog da mu ukažu počast na oproštaju.

Portugalac, koji je zimus bio na korak da prihvati bogatu ponudu iz Kine od strane tamošnjeg kluba Hebeija, odlučio je na kraju da ipak ostane u Evropi. Razlog je Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, što mu je dovoljno jak motiv da pokuša da se nađe na spisku selektora Fernanda Santoša, a to je moguće samo ako bi igrao u blizini i bio na oku selektoru.

Znajući to, klubovi iz Francuske, Engleske i Italije probali su da nagovore Pepea da ih pojača u narednoj sezoni kao slobodan agent, ali i pored toga što ga je Pari Sen Žermen žarko želeo u svojim redovima, Portugalac se na kraju odlučio za Kalčo. 

Dobro obaveštena Marka u današnjem izdanju piše da se Pepeu dopada grad Milano koji je okarakrterisao kao „lepo mesto za život“ u razgovoru sa prijateljima. Zato novi klub Portugalca treba tražiti između Intera i Milana, timova kojima je pojačanje u odbrani preko potrebno.

Pitanje je samo da li milanski klubovi imaju 5.500.000 evra koliko iznosi godišnja plata Portugalca, mada mnogi pretpostavljaju da bi Pepe mogao da smanji zahteve jer nema finansijskih problema. Prema poslednjim informacijama iz Italije, Inter je bliži angažovanju Pepea, ali se čeka zeleno svetlo od strane porodice Suning koja rukovodi klubom sa "Đuzepe Meace".

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar