Дачић Харадинају: Скрати језик

Министар спољних послова Србије Ивица Дачић поручио је Рамушу Харадинају да "скрати језик" и не говори о "великој Албанији" и великоалбанским територијалним претензијама на Србију.

Србија 13.05.2017 | 15:03
Дачић Харадинају: Скрати језик
"Шта би се десило да /министар иностраних послова БиХ Игор/ Црнадак и ја кажемо да смо браћа Срби и да зато хоћемо уједињење свих Срба у једну државу, како то каже Харадинај, и нико из међународне заједнице на то не реагује", рекао је Дачић новинарима у Новом Саду, гдје је отворио Међународни пољопривредни сајам.

Дачић је истакао да је Харадинај починио тешке и гнусне злочине над Србима због којих нема права да било шта говори о "великој Албанији" или о отимању српских крајева.

"Ја му и са овог места поручујем да `скрати језик`, јер Хардинај својим жртвама није само фигуративно скраћивао језик", нагласио је Дачић.

Он је навео да је Харадинај гласно причао о "великој Албанији" и отимачини српских територија, а да сви Албанци тајно размишљају о томе и тајно раде на томе, те да је међународна заједница на све то била и остала глувонијема.

"Харадинај је само довољно глуп да о свему томе јавно говори. Хвала му што је гласно рекао о великој Албанији и отимачини српских територија", рекао је Дачић.

(Агенције)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

зеница

13.05.2017 13:09

Да хоцес и ти у политицку историју отици.Ти да си ваљао нарасто би

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Зеница

13.05.2017 14:59

Зеница као нека беница.

Name

ре

13.05.2017 21:14

Плашиш га се Зеницанину!

Name

Ре ре

14.05.2017 07:38

Од "овога" да се неко плаши??? Па он је толико способан да само даје изјаве за медије. Да нема Колинде и Шиптара да их медијски напада, овај би био тотални анонимус. Толико о његовој способности, а он се нашао позивати на знање и памет неког другог...

Name

Ре Ре Зеница

13.05.2017 22:46

Зар ниси имо ста паметније за написат брацо мила ста ти знаци овај коментар упуцен зеници.

ОДГОВОРИТЕ