Dačić Haradinaju: Skrati jezik

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić poručio je Ramušu Haradinaju da "skrati jezik" i ne govori o "velikoj Albaniji" i velikoalbanskim teritorijalnim pretenzijama na Srbiju.

Srbija 13.05.2017 | 15:03
Dačić Haradinaju: Skrati jezik
"Šta bi se desilo da /ministar inostranih poslova BiH Igor/ Crnadak i ja kažemo da smo braća Srbi i da zato hoćemo ujedinjenje svih Srba u jednu državu, kako to kaže Haradinaj, i niko iz međunarodne zajednice na to ne reaguje", rekao je Dačić novinarima u Novom Sadu, gdje je otvorio Međunarodni poljoprivredni sajam.

Dačić je istakao da je Haradinaj počinio teške i gnusne zločine nad Srbima zbog kojih nema prava da bilo šta govori o "velikoj Albaniji" ili o otimanju srpskih krajeva.

"Ja mu i sa ovog mesta poručujem da `skrati jezik`, jer Hardinaj svojim žrtvama nije samo figurativno skraćivao jezik", naglasio je Dačić.

On je naveo da je Haradinaj glasno pričao o "velikoj Albaniji" i otimačini srpskih teritorija, a da svi Albanci tajno razmišljaju o tome i tajno rade na tome, te da je međunarodna zajednica na sve to bila i ostala gluvonijema.

"Haradinaj je samo dovoljno glup da o svemu tome javno govori. Hvala mu što je glasno rekao o velikoj Albaniji i otimačini srpskih teritorija", rekao je Dačić.

(Agencije)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

zenica

13.05.2017 13:09

Da hoces i ti u politicku istoriju otici.Ti da si valjao narasto bi

ODGOVORITE
Name

Re Zenica

13.05.2017 14:59

Zenica kao neka benica.

Name

re

13.05.2017 21:14

Plašiš ga se Zenicaninu!

Name

Re re

14.05.2017 07:38

Od "ovoga" da se neko plaši??? Pa on je toliko sposoban da samo daje izjave za medije. Da nema Kolinde i Šiptara da ih medijski napada, ovaj bi bio totalni anonimus. Toliko o njegovoj sposobnosti, a on se našao pozivati na znanje i pamet nekog drugog...

Name

Re Re Zenica

13.05.2017 22:46

Zar nisi imo sta pametnije za napisat braco mila sta ti znaci ovaj komentar upucen zenici.

ODGOVORITE